Pluspunten

Prijs - kwaliteit Snelle levering Goede website

Pluspunten

Producten goed verpakt. Snel in huis

Pluspunten

Goede producten voor een goede prijs!! Snel antwoord en advies! Heel correct!!

Bij vertraging... AUB geen " goed(s)makertje" in de vorm van rolletje minisnoepjes. Ik vond het bijna als belediging. Liever een proefmonster of mini flacon van nieuw product of een kortingscode.

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Ik had de Fiber wax van keune besteld. Die is bijna nergens meer te vinden. Ik kende het bedrijf niet, toch maar hier besteld. Dit om 20.45 uur besteld en de volgende dag al in huis. Dit werd aangegeven op de site, maar is altijd afwachten. En een persoonlijk geschreven tekst op het bestelformulier. Erg leuk! Ga zo door en de volgende keer als mijn wax op is zal ik zeker hier weer bestellen.

Pluspunten

Snelle levering,duidelijke website en afterpay betalen

Pluspunten

Snelle levering, goeie prijs!

Niets op aan te merken

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke web site

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Had 2 dingen besteld, maar 1 was er verkeerd, mail gestuurd waar ik het naar toe retour moest sturen, tot op heden geen antwoord. Daarna maar naar het adres op de doos retour gestuurd met de mededeling dat ik het juiste artikel wilde hebben of anders een credit nota, daarop wel van ene Lennard antwoord gehad dat hij het uit ging zoeken, maar ook hier zijn inmiddels een paar dgn over heen gegaan en nog steeds geen antwoord. Wel een tegoedbon van € 5,- gehad maar daar heb ik niks aan want ik ga hier niks meer bestellen, vind het afhandelen van klachten slecht.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Geen!!

Pluspunten

Snelle service, juiste producten, leuk die hand geschreven tekst van carmen

Bij 30 euro bestelkosten zou je de klant gratis verzendkosten kunnen aanbieden

Pluspunten

Goede prijs van het artikel Snelle levering Goed verpakt Duidelijke website Makkelijk te bestellen met After Pay

Ik werd in verwarring gebracht door de, met de hand geschreven opmerking op de pakbon. Ik vond die opmerking amicaal en dacht daardoor dat het door iemand was geschreven die ik ken. Achteraf blijkt dus dat dat niet zo is. Op zich heel leuk dat jullie de klanten iets aardigs toe wensen maar ik zou het dan Iets formeler doen. Waarschijnlijk vinden jullie mij hopelood ouderwets. Jonge klanten zullen hier niet zo mee zitten. Het is ook niet dat ik me er aan stoor maar het viel me wel op.

Pluspunten

Ondanks latere levering, even een persoonlijk schrijven. Super leuk om.dat te te lezen! Ik bestel graag mijn producten bij jullie.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering door producten op voorraad te hebben!

Niet ZELF GESCHREVEN opmerkingen bij bestelling. Dan zou ik het liever getypt zien. Staat rustiger en professioneler op de bestelling.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goeie kennis over de productem

Pluspunten

Ik ben tevreden over alles. Kan op dit moment voor mij niet beter,

Pluspunten

Vriendelijk gastvrij behulpzaam .

Soms een beetje rommelig hectiek

Pluspunten

Een kapsalon die goede kwaliteit levert op vak gebied..hele klantvriendelijke omgang..je voelt je er direct thuis..kleding afdeling leuke kleding en een hoog gehalte klantvriendelijkheid

Pluspunten

Leuke gezellige zaak met ervaren kappers/kapsters die goed op hoogte zijn van de laatste modetrends en technieken. Ze luisteren goed naar wat je wilt en denken met je mee.

Enige minpuntje was dat het pin apparaat niet werkte.

Pluspunten

Snelle levering en een persoonlijke boodschap bijgevoegd. Zo wordt online winkelen toch nog wat persoonlijker.

Pluspunten

Snel bezorgd

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen