Pluspunten

Ik ven gewoon fan! Als ik kapster was geweest dan had ik er alles aan gedaan on daar te mogen werken

Pluspunten

De producten die ik bestel worden altijd snel en netjes bezorgd. Ben hier erg blij mee

Pluspunten

Bijzonder prettig en goed geholpen!

Pluspunten

Goedkoopste geen bezorgkosten snel en klantvriendelijk

Pluspunten

Tot nu toe prima tevreden over assortiement en prijs.

Pluspunten

duidelijke website, snelle bezorging en goed verpakt.

Pluspunten

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering,leuke aanbiedingen

Pluspunten

Prima service Klantvriendelijk En een snelle levering

Pluspunten

Perfect en snel geholpen!

Pluspunten

Zeer goede uitgebreide webwinkel en snelle levering! Zou leuk zijn als de verzendkosten bij 20 euro al vervallen ipv 40!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwsliteit proffesionaliteit klasse

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwsliteit proffesionaliteit kkassa

Pluspunten

betere winkel kun je niet krijgen

Pluspunten

Ik gebruik het product KMS dat hebben ze op voorraad voor een goede prijs en de volgende dag in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden, ben ook zeer tevreden.

Pluspunten

snelle levering, goede prijs en zelfs nog een persoonlijke ""krabbel""op de factuur met veel plezier ermee..Dat valt in deze tijd van ""zakelijk internet ""bijna op als je dit doet,maar het doet goed!

Pluspunten

Ruime keuze, overzichtelijk, scherp geprijsd, makkelijk te bestellen. Een snelle bezorging en netjes verpakt.

Pluspunten

Super snel geleverd. Duidelijke webwinkel

Pluspunten

Het product dat ik besteld had was helaas niet binnen een dag leverbaar. Stond wel op de website. Dat had beter aangegeven kunnen worden. Echter, de klantenservice heeft mij dit laten weten en ook met me meegedacht over een oplossing (alternatief product dat erop lijkt en wel leverbaar was). Ze hebben me hierover gemaild en na vragen van mijn kant over het alternatieve product hebben ze me zelfs gebeld en nav mijn verhaal advies gegeven. Hierdoor merk je dat je als klant serieus genomen wordt. Er wordt naar een oplossing gezocht. Tevens kon ik nog een product extra bestellen dat tegelijk met andere product geleverd zal worden (dus geen extra verzendkosten). Betaling kon ik voor deze keer gewoon via overboeking doen. Ik ben dus zeer tevreden over de klantenservice.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen