Pluspunten
Top bestelling
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd. Een aanrader om hier te kopen.
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen. Ga vooral zo door!
Pluspunten
Snelle levertijd, nette verpakking en de goedkoopste aanbieder van de door mij bestelde shampoo+ conditioner op internet! Daarnaast worden er voor AfterPay geen extra kosten berekend.
Pluspunten
Klant wordt relmatig op de hoogte gehouden wanneer het product van leverancier komt
Verbeterpuntenik was verward over de vrachtkosten. wist niet dat deze nog apart berekend wordt. misschien extra vermelding tijdens telefonische informatie
Pluspunten
Zeer snelle levering, ideale krultang! Heb stijl glad haar, waardoor krullen snel uitzakken! Met deze krultang blijven ze de hele dag zitten, zelfs ook nog de volgende dag.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zeer goede communicatie , had 2 producten besteld maar één op voorraad dadelijk een mail gehad dat ze één artikel al opsturen(inmiddels gehad)en dat het 2de product opgestuurd word zodra het binnen komt(nog niet gehad)
Graag ook kleinere verpakkingen
heb het product nog steeds niet ontvangen!!!
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering,geen verzendkosten! Toppie
Pluspunten
Ruime keus, goede merken, snelle levering, achteraf betalen, ook producten die niet op dieren getest zijn, verpakking is goed en ik kreeg nog een heerlijke stick voor verzorging voor je lippen gratis en hij is toppie!!!!
Pluspunten
Snelle levering middels vervoerder DHL. Prijs voordeliger dan andere aanbieders. Degelijke verpakking
Pluspunten
Mooie website met duidelijke uitleg en zeer snelle levering!
Pluspunten
Erg snelle levering,duidelijke site, en heel leik met een presentje erbij!
Pluspunten
Hele snelle levering. Had het de volgende dag al in huis. Er wordt zelfs op zaterdag geleverd.