Pluspunten
Snelle afhandeling, duidelijke prijs, goede levering
Pluspunten
Prijs, snelheid/levertijd, communicatie, betrouwbaarheid. Voor alle onderdelen een dikke 10! Mijn eerste keer en zeker niet de laatste.
VerbeterpuntenGeen
Een tip, maar wel een lastige: voorheen waren jullie de goedkoopste. Nu net niet meer. Desondanks wel besteld omdat ik toch al een account hebt.
Pluspunten
Snelle levering, prachtige producten voor een leuke prijs.
VerbeterpuntenNiet alle producten van Goldwell en KMS zijn verkrijgbaar, dat is erg jammer.
Pluspunten
Goedkoopste in lagoom gel van goldwell
VerbeterpuntenGeen
Mijn pakket was verkeerd bezorgd. Gelukkig was de bewoner zo eerlijk mijn pakketje langs te brengen! Dit is al eerder gebeurd via dhl, slechte bezorgers! Tip: niet meer via dhl maar tnt etc.
Pluspunten
Heel snel geleverd!
Meer tondeuses en chi stijltang in het assortiment
Pluspunten
Pluspunten
Kortingsbon voor de volgende aankoop!
Pluspunten
De snelle levering, en juiste communicatie is aangenaam.
VerbeterpuntenBij het verzenden van boven een dergelijk bedrag zou een proefmonster van een (voor mij) interessant middeltje aangenaam zijn.
Pluspunten
ik had de verkeerde inhoud toegestuurd gekregen. heb gebeld en de volgende dag was de juiste shampoo al in mijn bezit!! helemaal super!! ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. gr Wilma v alphen
Verbeterpuntengeen, want een foutje maken is menselijk. als het zo snel en netjes wordt opgelost, zijn er wat mij betreft geen verbeterpunten. succes met alles verder en tot de volgende bestelling :)
Pluspunten
Overzichtelijk!
Verbeterpunten?
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs, goede service.
VerbeterpuntenControle dat de klant een bevestiging van de bestelling ontvangt.