Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering
Pluspunten
Een zeer eenvoudige en snelle manier van bestellen. Een vlotte levering. Artikelen waren netjes in een doosje verpakt. Dankzij de track en trace code blijf je handig op de hoogte waar je pakketje zich bevindt. De open manier van communiceren werd zeer klantvriendelijk gevonden.
Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
Overzichtelijke site, volop keuze, goede en duidelijke uitleg wat het product inhoudt en de werking ervan.
VerbeterpuntenKan ik zo niet bedenken!
De juiste foto bij het artikel, maar kan gebeuren.
Pluspunten
De vlotte bereikbaarheid per mail en telefoon bij eventuele vragen.
Pluspunten
Prijs zeer positief, de eerste communicatie ook. Alleen een slechte levering en na bijna een week nog niks ontvangen.
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Snel geleverd, eerlijke prijs
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn een levertijd of dagdeel te kunnen kiezen.
Pluspunten
Top bestelling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd. Een aanrader om hier te kopen.
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen. Ga vooral zo door!
Pluspunten
Snelle levertijd, nette verpakking en de goedkoopste aanbieder van de door mij bestelde shampoo+ conditioner op internet! Daarnaast worden er voor AfterPay geen extra kosten berekend.
Pluspunten
Klant wordt relmatig op de hoogte gehouden wanneer het product van leverancier komt
Verbeterpuntenik was verward over de vrachtkosten. wist niet dat deze nog apart berekend wordt. misschien extra vermelding tijdens telefonische informatie
Pluspunten
Zeer snelle levering, ideale krultang! Heb stijl glad haar, waardoor krullen snel uitzakken! Met deze krultang blijven ze de hele dag zitten, zelfs ook nog de volgende dag.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zeer goede communicatie , had 2 producten besteld maar één op voorraad dadelijk een mail gehad dat ze één artikel al opsturen(inmiddels gehad)en dat het 2de product opgestuurd word zodra het binnen komt(nog niet gehad)
Graag ook kleinere verpakkingen
heb het product nog steeds niet ontvangen!!!