Pluspunten
Snel bezorgt!
Pluspunten
Snelle levering, Woensdagavond besteld, vrijdag in huis.
Ik heb 26 september besteld en nu 5 oktober nog geen levering ontvangen. In vergelijking met andere online shops vind ik dit heel lang. Zeker dat er ook nog geen mail verstuurd is wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.
Beste Nancy, Allereerst ons excuses. Zoals zojuist telefonisch besproken zullen we vandaag het pakket opnieuw aan je versturen en krijg je van ons één extra gratis Fibre wax. Helaas heeft onze vervoerder GLS geen bericht achter gelaten en vandaar dat we dit niet eerder hebben kunnen tackelen. Deze klacht hebben we een aantal keer eerder gehad over GLS en daarom zijn we overgestapt naar DHL. Zodat we onze klanten de service kunnen geven die ze verdienen en mogen verwachten bij Haarwereld.nl. Nogmaals onze excuses. Ik hoop dat we het met bovenstaand enigszins goed hebben kunnen maken. Met vriendelijke groet, Lennard Massier
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Goed aanbod, goed advies en enorm snel geleverd!
Pluspunten
makkelijk bestellen, goede prijs bij grotere bestelling snelle levering geen verzendkosten
Pluspunten
Na het plaatsen van de bestelling heb ik een mail gestuurd met een vraag waar ik vrijwel direct antwoord op kreeg. Heel netjes
VerbeterpuntenGa zo door, mijn ervaring was heel goed.
Pluspunten
Supersnelle levering. Goede prijs voor het product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
zeer snelle levering en gratis verzending
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering en communicatie.
VerbeterpuntenGLS is niet de meest ideale bezorgdienst, hoewel zij wel opties voor tweede levering en afhaalpunten aanbieden. Misschien is het mogelijk op uw site ook de optie van aanbieden bij buren aan te bieden in geval van afwezigheid.
Pluspunten
Goede prijs, verzending netjes verpakt.
VerbeterpuntenHelaas werd de bestelling naar het factuuradres verzonden in plaats van het afleveradres. Dit ondanks dat het wel juist op de bon stond binnen in het pakketje. In mijn geval was dit geen ramp, Maar wel erg slordig en hierdoor een dikke onvoldoende voor betrouwbaarheid.
Pluspunten
Snelle levering, goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering goede prijs
Verbeterpuntenaandacht aan de verpakking want er was lekkage van de shampoo.