Hele fijne site, overzichtelijk en super snel bezorgd. Ben dik tevreden!

Top kwaliteit

Prima bevallen. Het is wat prijzig maar kwaliteit is echt top.

Altijd snelle levering van fijneproducten

Snelle levering. Fijne en betaalbare producten

Snel en duidelijk antwoord!

Na mijn vraag gesteld te hebben een helder antwoord. Dank je wel!

Supersnelle levering

Fijne website om de producten te bestellen en kreeg de set snel thuis geleverd!

helaas verkeerde artikel ontvangen

maar telefonisch aan mij uitgelegd hoe te handelen, nu is het wachten op het goede artikel : volgende dag juiste artikel in goede staat ontvangen

Altijd goed

Snel en goed geleverd

meestal goed

soms even wachten op levering maar dat is niet erg hoor . hartelijke groet Adri.

Prima webshop.

Haarwereld is een prima webshop met een uitgebreid assortiment. Snelle levering, met een persoonlijke noot.

Ben prima geholpen en de afhandeling is ook

Alles is goed geregeld duidelijker website dus prima

Ik heb het jaren gebruikt .De producten van Keune ,totdat de kapperswinkel het niet meer verkocht. Nu kan ik het bij jullie bestellen en dat is super . Ben er heel blij mee. Groeten Marja

Snel, betrouwbaar en geweldige producten

Snel, betrouwbaar en geweldige producten. Voldoet aan alle verwachtingen.

2 x gebeld met vragen, heel geduldig opgelost en antwoord gekregen, bestelling geplaatst en keurig op tijd bezorgd, producten super.. veel dank!☘ Wilde 5 sterren maar dat lukt me niet..

snelle levering, duidelijke website, gunstige prijzen

supersnelle levering, alles zorgvuldig verpakt. Top!

Vlot en snel afgehandeld

.....

Super service, vriendelijk . Ik de nieuwe website al doorgegeven aan leraar de wat mindere punten.

is goed bij mij aan gekomen

geen opmeringen maar wel wat vertraagdt met het parket tussen 5 en 6 geleverd de dag er na kwam door de drukte van parketten dienst

Prima spullen voor een mooie prijs en snel geleverd

Een goede en snelle levering!

Super service! Ik had zelf een domme fout gemaakt ! Had het huisnummer verkeerd ingevuld! Ik belde met de klantenservice ,daar was mijn pakketje net weer aangekomen! Zonder bijbetaling heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen! Dat noem ik TOP SERVICE!

Makkelijk bestellen en op voorraad

Bestellen online is ideaal Ik zou wel graag de mogelijkheid willen hebben om het niette laten bezorgen maar om te kiezen om het af te halen in het bestel proces

Fijne webshop om je haarproducten te bestellen!

Altijd goed! Fijn contact met de klantenservice.

Verkeerde product gestuurd wel het juiste product op gegeven !

Communicatie met Brain van Haarwereld vond ik erg summier !

Hele goede snelle service

Hele goede snelle service

Goede producten en een dag later al in mijn bezitt!

De producten die ik kocht voldoen aan mijn verwachtingen. De uitgebreide omschrijving vind ik prettig!

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen