Super snelle levering! + leuk berichtje erbij. Tevreden

Besteld en vlgd. dag thuis; super!

Besteld en vlgd. dag thuis; super!

Ik ben heel te vrede

Ondank corona heb ik alles snel ontvangen.er stond zelfs iets op de rekeningeschreven geweldig vond ik dat..

Snelle levering! Uitstekend product.

Mijn bestelling was al na twee dagen thuis geleverd. Bij de bestelling was zelfs een persoonlijk briefje om mij een goede gezondheid te wensen in deze coronatijd. Super!

Super! Jullie hebben er een klant bij!

Mijn eerste bestelling en was meteen om! Het feit dat ik me inschreef voor de nieuwsbrief eerst al 10% korting kreeg, wat later zelfs 20% werd! En was mij helemaal een warm hart gaf is dat op mijn factuur een persoonlijk berichtje stond. Zomaar 2 zinnen met een vriendelijke groet maar dat deed zoveel! Daardoor voelde ik mij als klant gewaardeerd en komt mijn volgende bestelling weer bij jullie vandaan.

Snelle levering en goed contact onderhouden

Bestelling wordt snel geleverd , product is fijn alleen verpakking is vervelend. Je krijgt shampoo en conditioner moeilijk uit fles. Het gaat om shampoo van l’Anza Be blonde. Fles is stug en hard plastic geeft nauwelijks mee als je t indrukt. Daar kan Haarwereld niets aan doen !

Goede en correcte service!

Snelle, vlotte en heel correcte service

Snel en goed

Makkelijke website. Alles is goed te vinden. Betaling verloopt makkelijk en verzending is snel. Altijd leuk om een persoonlijk bericht te ontvangen op de bon.

goede producten

Vandaag besteld volgende dag ontvangen prima service

Super snelle, vriendelijke service!

Mijn bestelling werd erg snel geleverd, inclusief een lieve boodschap op de pakbon geschreven. Een stay safe en een goede gezondheid gewenst, heeft me echt een glimlach bezorgd en een fijn gevoel. De shampoo inmiddels in gebruik en zoals ik al gewend was, super chill!

het was goed geregeld

Top bedrijf, snelle levering, goede prijs en zeer goede service

Ik bestel al jaren haarproducten via deze website en ben zeer tevreden. Snelle levering, maar bovenal een zeer goede service . Ik zou iedereen deze site aanbevelen.

Snel en goed

Super tevreden van mijn bestelling.

Snelle service, leuke acties

Producten snel geleverd Volgens afspraak

Snelle vlotte keurige service

Duidelijke site, makkelijk in gebruik , snelle levering en tevreden over de producten

geweldige service

ik heb mijn winkel gevonden,als ik iets nodig heb zal ik het zeker hier bestellen,zeer vriendelijk en goed contact,zeker een aanrader bedankt team Haarwereld

Zoals altijd snelle levering op de afgesproken tijd.

Nog nooit problemen gehad met Haarwereld. Geweldige service.

Snelle levering en goede communicatie. Verbeterpunt: 1 artikel was niet op voorraad en werd snel aangeleverd. Op zich top & prima, maar omdat pakket voor mij geen urgentie had, had t voor mij ook later in 1x geleverd mogen worden.

Fijne webshop om je haarproducten aan te schaffen!

Altijd een snelle levering en wordt goed geholpen door de klantenservice!

Perfecte snelle service!

Bestelling geplaatst, korting niet verwerkt. Mailtje gestuurd en direct korting teruggestort. Directe levering volgende dag!

Snelle en vlotte service

Wat ik af en toe wel mis is een kleurindicatie..bij de verfnummers .. vooal als ik twijfel om wat nieuws te proberen.

gefocust op de klant!

Een foutieve bestelling werd snel gecorrigeerd en het teveel betaalde bedrag stond 'per kerende post' weer op mijn rekening. Perfect!

gewoon goed-goed gewoon snelle service

Snelle Levering en juiste informatie

Het was een snelle levering met een leuke persoonlijke brief

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen