Als er iets niet voorradig Is van je bestelling. Netjes mail met uitleg. En word snel Nageleverd Super blij met jullie

Goede prijzen, producten zoals omschreven, duidelijke communicatie en het pakket was snel geleverd.

Altijd super snel geregeld☺

Ook leuk er zit altijd een handgeschreven bedankje bij!

Fijne producten voor een goede prijs, snel geleverd

Goed!

Superrr had gebeld en goede uit leg

Wel veeeeel mail over 2 bussen shampoo dit is het 10e mailtje.

Spullen besteld

Hallo, Ik ben jolanda heb bij jullie mouse voor me haar besteld prima mouse Niet plakkerig En een permanent vloeistof voor me schoonmoeder en deze had nooit gebruikt en ook zeer goed Krul zit er mooi in Zodra ik weer spullen nodig heeft bestel ik weer met plezier Fijne dag nog Gr ,jolanda van Dompzelaar

goede service

Levering altijd snel en gemakkelijk te bestellen. Als je dezelfde producten wenst kan je simpelweg op je oude bestelling klikken en deze opnieuw bestellen.

heel makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis met een persoonlijk briefje gehad met de hand geschreven dat waardeerde ik echt en vond het heel lief

Keurig verpakt en alles klopt!

Prachtige producten, en de perfecte prijs kwaliteit verhouding!

Al vaak besteld. Snelle ontvangst van de bestelling. Zeer tevreden.

Top!!!

Fijn bedrijf, snelle en goed verzorgde levering. Veel keuze in het assortiment! Mooie aanbiedingen!

zeer goede afwikkeling van klacht

Tot twee keer toe heb ik een probleem gehad bij hetzelfde artikel, wat heel vervelend is, maar de klacht is altijd zeer snel en zorgvuldig opgelost en ze beloven het product voortaan beter te controleren. Het product was bij mij bekend, dus dat voldeed aan mijn verwachtingen. De bezorging was ook heel snel zoals aangegeven op de website en de verpakking voldeed de laatste keer volledig.

ben zeer tevreden

ben tevreden over de afhandeling

En een persoonlijk berichtje erbij...altijd leuk...super

Gewoon helemaal prima

Levering in de brievenbus, dus niet perse thuis hoeven zijn om producten te ontvangen. Snelle levering.

Ruime keuze met we goede uitleg omtrent de producten.

Goede service, snelle levering

Goede service.

Ik ben tevreden maar ik vind wel raar dat de verzendkosten op de site € 3.95 is en € 4,95 wordt afgehouden

Altijd goed

Snelle levering conform belofte site, uitstekende producten en prijs - kwaliteit verhouding is zeker goed. Persoonlijk tintje bij ontvangst (ogenschijnlijk handgeschreven briefje van medewerker) komt erg klantvriendelijk over. Kortom: producten erg goed, betrouwbare en klantvriendelijke organisatie.

Goede en snelle levering voor gunstige prijs.

Goede communicatie . Al geheel tevreden. Prima!

Goede site, snelle levering, maar geregeld een deellevering.

Prima producten, goede site. Word snel geleverd maar regelmatig een deellevering. Dat vind ik niet fijn. Dan op de site erbij vermelden dat het later geleverd word.

Goed!

Snelle levering, mocht het artikel niet voorradig zijn, wordt dat direct gemeld en zo snel mogelijk alsnog geleverd. Ik heb geen negatieve ervaringen, alleen maar goede!

Snel geleverd, fantastische service na gehavend product!

Haarmasker was kapot gegaan tijdens vervoer. de volgende dag werd direct een nieuw product geleverd.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen