Snel en goed

Super tevreden van mijn bestelling.

Snelle service, leuke acties

Producten snel geleverd Volgens afspraak

Snelle vlotte keurige service

Duidelijke site, makkelijk in gebruik , snelle levering en tevreden over de producten

geweldige service

ik heb mijn winkel gevonden,als ik iets nodig heb zal ik het zeker hier bestellen,zeer vriendelijk en goed contact,zeker een aanrader bedankt team Haarwereld

Zoals altijd snelle levering op de afgesproken tijd.

Nog nooit problemen gehad met Haarwereld. Geweldige service.

Snelle levering en goede communicatie. Verbeterpunt: 1 artikel was niet op voorraad en werd snel aangeleverd. Op zich top & prima, maar omdat pakket voor mij geen urgentie had, had t voor mij ook later in 1x geleverd mogen worden.

Fijne webshop om je haarproducten aan te schaffen!

Altijd een snelle levering en wordt goed geholpen door de klantenservice!

Perfecte snelle service!

Bestelling geplaatst, korting niet verwerkt. Mailtje gestuurd en direct korting teruggestort. Directe levering volgende dag!

Snelle en vlotte service

Wat ik af en toe wel mis is een kleurindicatie..bij de verfnummers .. vooal als ik twijfel om wat nieuws te proberen.

gefocust op de klant!

Een foutieve bestelling werd snel gecorrigeerd en het teveel betaalde bedrag stond 'per kerende post' weer op mijn rekening. Perfect!

gewoon goed-goed gewoon snelle service

Snelle Levering en juiste informatie

Het was een snelle levering met een leuke persoonlijke brief

Als er iets niet voorradig Is van je bestelling. Netjes mail met uitleg. En word snel Nageleverd Super blij met jullie

Goede prijzen, producten zoals omschreven, duidelijke communicatie en het pakket was snel geleverd.

Altijd super snel geregeld☺

Ook leuk er zit altijd een handgeschreven bedankje bij!

Fijne producten voor een goede prijs, snel geleverd

Goed!

Superrr had gebeld en goede uit leg

Wel veeeeel mail over 2 bussen shampoo dit is het 10e mailtje.

Spullen besteld

Hallo, Ik ben jolanda heb bij jullie mouse voor me haar besteld prima mouse Niet plakkerig En een permanent vloeistof voor me schoonmoeder en deze had nooit gebruikt en ook zeer goed Krul zit er mooi in Zodra ik weer spullen nodig heeft bestel ik weer met plezier Fijne dag nog Gr ,jolanda van Dompzelaar

goede service

Levering altijd snel en gemakkelijk te bestellen. Als je dezelfde producten wenst kan je simpelweg op je oude bestelling klikken en deze opnieuw bestellen.

heel makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis met een persoonlijk briefje gehad met de hand geschreven dat waardeerde ik echt en vond het heel lief

Keurig verpakt en alles klopt!

Prachtige producten, en de perfecte prijs kwaliteit verhouding!

Al vaak besteld. Snelle ontvangst van de bestelling. Zeer tevreden.

Top!!!

Fijn bedrijf, snelle en goed verzorgde levering. Veel keuze in het assortiment! Mooie aanbiedingen!

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen