Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering.

Mooie produkten, snelle levering, juiste prijs

Goed service en levering

Goede webshop!

Mooie producten, snelle levering.

Ruime keus aan producten, die snel worden geleverd. Wel is het jammer wanneer ik een mail stuur over lekkende fles shampoo bij bezorging, er geen reactie komt.

Late levering van een ander product.

Op kerstdag douchezeep besteld, daar het kerstperiode was verwachtte ik niet direct levering de dag nadien. Doch een week later nog steeds geen levering. Na drie maal bellen hebben ze de bestelling opnieuw opgestuurd (twee kleine flacons i.p.v. één grote, wat ons niet stoorde). Dinsdag 7 januari de bestelling ontvangen maar helaas een andere geur dan welke wij besteld hadden. Op de site gaan kijken en de flacon en geur die wij oorspronkelijk besteld hadden is niet meer te verkrijgen. Conclusie: Ik zal geen tweede keer een bestelling bij haarwereld plaatsen. Groeten.

Prima ervaring

Alles naar wens. Zelfs in de drukke decembermaand werd mijn bestelling de volgende dag geleverd. Top.

Snelle verzending TIJDENS de feestdagen.

Na de verbazingwekkend snelle verzending tijdens de feestdagen van 2019 kreeg ik ook nog een snel en helder antwoord na wat vragen van mijn kant.

Ruim assortiment, goeie prijs

Er is geregeld een speciale actie. Ik wacht daar altijd op. Heb wel geregeld dat ik iets zoek... vind maar dan is het niet leverbaar. (Bestel vaak Keune)

Slechte service. Producten worden met regelmaat niet op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Slechte ervaring. Producten worden regelmatig niet op de afgesproken tijdstippen geleverd. Tevens wordt er niet/laat gereageerd op mails. Toch betaal je steeds de volle verzendkosten. Niet klantvriendelijk.

top en snelle levering

er is genoeg keus, goede producten en het wordt snel verzonden.

Snelle levering, betaling achteraf mogelijk = pluspunt

Snelle levering en ook netjes afgeleverd. Betaling achteraf gekozen als optie en werkt zeer prettig.

super snel

super snelle levering zelfs vlak voor de kerst

Mooie kortingen en snelle levering.

Ruim assortiment, geregeld mooie kortingen en een snelle levering.

Webshop is duidelijk, wel een beetje basic. De levering was snel.

Prijzen zijn goed, en de levering was snel. Het werd nog leuker om dit pakketje te ontvangen door het handgeschreven briefje wat erbij zat. Ik hou van een persoonlijke touch. Website en webshop zijn goed alleen is de mobiele versie nog niet helemaal top. (Een aantal knoppen stonden niet goed). Zelf zit ik in de web-design waardoor zulke dingetjes opvallen. Verder helemaal top! Volgende haarproducten worden gewoon weer bij haarwereld besteld 💪🏻

Super fijn

Ik had snel en verzorgd de producten die ik nodig had Doe snel weer een bestelling bij jullie Groetjes Daphney

Prima producten en snelle levering

Jammer van de slechte voorraden

Op de site zetten wanneer iets niet op voorraad is, want als ik het bestel omdat ik het een paar dagen erna nodig heb maar het pas 1/2 weken later krijg is niet zo handig.

Goede producten - scherpe prijzen - betrouwbare levering

Eenvoudig om producten te bestellen. Scherpe prijzen in vergelijking met andere haarproducten webshops. Geen verzendkosten vanaf € 49,50 orderwaarde. Keuze om thuis te laten bezorgen of op een afhaalpunt is prettig. Ook PostNL als vervoerder is een stuk fijner omdat bij geen gehoor thuis de ophaalpunten altijd in de buurt zijn.

Duidelijk en snel

Duidelijk overzicht en omschrijving op de internetpagina! De producten waren de volgende dag al in huis. Heel erg snel zo middenin in de Sinterklaasperiode! Top!!

Ruime keuze voor een goede prijs

Heel veel kappersproducten, regelmatig met korting te koop. Ik zou echter graag wat meer informatie willen lezen op de site over hoe producten te gebruiken. Alleen copy / paste van de wervende info van de producent is te mager.

Goede producten, snelle en complete levering en communicatie verloopt vlot

Goede producten, snelle levering. Compleet, netjes verpakt. En communicatie rondom de bestelling verloopt snel.

Snelle service en aangename prijzen.

A merk voor een B prijs 👍

goed product

Ik ben zeer tevreden over het product - wel jammer dat ik nu 2 bestellingen heb gedaan en beide kwamen met een sorry bericht (eentje omdat het in deelverzending kwam en de tweede omdat alles mis liep met overdracht naar shipping)

Goede en snelle service

Goede snelle service

Value for money

Ik koop alleen Keuneproducten voor mijn vrouw. De grootverpakkingen zijn scherp geprijsd en de levering, via PostNL, gaat altijd vlekkeloos

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen