Goede cmmunicatie

Het bestelde product was niet op voorraad. Hierover werden wij meteen op de hoogte gesteld. De verwachtte leverdatum werd vermeld maar vond iets eerder plaats. Fijn dat er bericht werd gestuurd!

Geïrriteerde hoofdhuid en zeer droog haar

Mijn vriendin heeft producten gebruikt en is zeer ontevreden over de neveneffecten. Het product ruikt anders dan normaal en zorgde na gebruik voor een droge geïrriteerde hoofdhuid en zeer droog haar. Ze gebruikt dit product al 8 jaar altijd met prima resultaat . Ik zou graag met iemand van u willen spreken . Vriendelijke groet Olaf Peeters

Gewoon goed

Snelle levering en goed product

Perfecte snelle levering

Besteld en de volgende dag al binnen!

Goede prijs en snelle levering

Eerste bestelling en tevreden

Goede prijs, makkelijk betalen, overzichtelijk en de dag erna in huis

Prijs vergelijk waren ze het goedkoopst. De site is overzichtelijk en goed te bedienen. Betalen ging makkelijke en het was de dag erna in huis.

Jammer dat het niet de volgende dag geleverd werd, zo staat het wel in jullie voorwaarden.

Gelukkig wel op de hoogte gehouden, maar helaas niet de volgende dag (zoals vermeld op de site) in huis ontvangen.

Producten weer netjes afgeleverd.

Argan olie heerlijk spul. En ook voor een leuke prijs. PS groetjes van Jan

Ondanks dat de producten duurder zijn dan bij andere webshops. Heb ik toch voor Haarwereld gekozen.

correcte service, vlug, betrouwbaar ; erg tevreden

de ervaring die ik met de Haarwereld ervaar is steeds al positief geweest ; geen enkel probleem gehad met bestelling, betaling, levering …. positief is ook de persoonlijke boodschap die je meekrijgt bij je levering door de behandelaar. Top

Uitgebreid assortiment, fijn geprijsd, snelle levering

Fijne website met een ruim assortiment. De bestelling was eenvoudig te plaatsen en je werd keurig op de hoogte gehouden. Pakketje had ik de volgende dag al in huis. Was keurig verpakt. Echt een aanrader! Ook een stuk goedkoper dan bij de kapper; niet geheel onbelangrijk!

De persoonlijke touch

Zeer goede ervaring.

Snelle levering maar de verpakking had wel kleiner gekund

Bestelling snel geleverd

prima, snelle afhandeling

ik was op zoek en ontdekte dat jullie op de een of andere manier toch net even anders het product aanboden dan de andere.... Ik was van plan om 1 tube te bestellen maar omdat jullie ook de mogelijkheid boden 2 tubes te bestellen was dat voor mij doorslaggevend. Ik had daar zelf niet aan gedacht.. Voelt goed kun je weer een poosje vooruit..

Goede websait

Nettjes en leuke persoonlijke bericht

Héél klantvriendelijk en attent

Snelle levering, deellevering ivm niet op voorraad meteen een waardebon voor de vlg bestelling cadeau gekregen...leuke verrassing! Email contact over nalevering: snelle reactie & wat beloofd werd is prima opgevolgd 👌🏻

Correcte en vlotte service

Heb verschillende keren iets besteld en de artikelen werden snel en netjes geleverd.

Correcte en snelle levering

Bestelling en betaling daarvan via de website was eenvoudig en duidelijk. De levering van de productem was snel en correct.

Ik had het verkeerde product gekregen (100ml in plaats van 150ml) en na een paar keer heen en weer gemaild te hebben is het prima opgelost. Ik kreeg nogmaals een 100 ml molding paste pate toegestuurt. Hiervoor nogmaals dank

Geweldig !!

Super goede service en klantvriendelijkheid.

Goede service met een persoonlijke noot, en duidelijke communicatie via de mail.

Enige mindere is dat het bestelproces altijd erg lang duurt. Soms wel 3-5 minuten tot hij bij gekozen betaalmiddel komt. Inmiddels weet ik dit en is het ok. Maar kan me voorstellen dat het afschrikt als je voor t eerst besteld.

Goed en snel

Ben nog niet Zo lang klant maar tot nu is goed, alleen heb ik een verkeerde keus gemaakt wat betreft mijn laatste produkt, maar dat heeft niets met gamewereld te maken, verder de prijzen zijn goed en bezorgen snel,

Snelle en nette service

Snelle en nette service