Pluspunten

Online bestellingen zijn snel geleverd.

Gestuurd product was gaan lekken, auto van bezorger en div. pakketten onder de paarse zilver shampoo. Order niet geaccepteerd, duurde even voordat nieuwe bestelling binnen was, maar goed en netjes afgehandeld. Goed controleren of produkt tijdens vervoer kan lekken.

Pluspunten

Super snelle service en bezorging Goede klantenservice Goede kwaliteit/prijs verhouding Kwaliteitsproducten

Pluspunten

Goede snelle levering met mail en track en trace keurig netjes.

Niet

Pluspunten

Snelle reactie en levering. Door vertraging van PostNL werd het pakketje maar niet geleverd. Na contact met Haarwereld een extra haarproduct erbij gekregen ter vergoeding en via ander postbedrijf wel de dag erna in de bus! Super geregeld dus!

Pluspunten

Betrokkenheid en goede service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

normaal altijd perfecte aflevering en service maar op dit moment een grote puinhoop en weet niet of dat door TNT Post komt of door Haarwereld zelf.

als het allemaal goed gaat is niets nodig maar op de momenten dat iets niet goed gaat komt er geen enkele respons op mail en wordt steeds gezegd dat probleem wordt opgelost maar krijg je totaal geen respons en heb je dus geen idee wat er gedaan is om dit op te lossen. Heb dus nu ook geen idee of er wel of niet iets naar me is gestuurd hoewel dit wel werd gemeld. Meld it ook aan de klant met vermelding trackingnummer. Normaal had ik Haarwereld aanbevolen bij anderen maar op dit moment dus niet.

Pluspunten

Snelle service!

E-mail kan minder. Elke dag zowat een mailtje zou voor mij een reden zijn om niet meer te nieuwsbrief te willen ontvangen, en dat zou ik jammer vinden.

Pluspunten

Stipte levertijd Betrouwbaar

Jammer dat niet alles leverbaar is, wst op de site staat

Pluspunten

snelle levering/snelle reactie

als product niet beschikbaar is zou het prettig zijn dat ze aangeven wanneer het wel weer beschikbaar is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs voor de producten

Telefonisch beter bereikbaar zijn en sneller reageren op mails. Ik wacht nu al sinds vrijdag op een reactie op mijn mail over een verkeerde levering.

Pluspunten

alles is goed geregeld.

helemaal niks. ik zeg zo door gaan

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Ja, in het begin hoefde ik geen ptt kosten te betalen want er zat dan een bon in bij de nieuwe spullen, deze zit er niet meer bij. ik vraag mij altijd af hoe dat zit. Mijn advies om klanten te behouden doe de bon er weer standaard bij.

Pluspunten

Perfecte levering

Pluspunten

Goede snelle reactie per mail, levering in tweede instantie erg snel verwerkt

Bij eerste bestelling leek alles gelukt, maar kreeg ik geen mail en geen product. Pas toen ik contact op nam na 2 dagen hoorde ik dat de bestelling niet gelukt was. Misschien is dit een optie: * melding in bestelscherm: indien u geen bevestigingsmail ontvangt, neem dan contact op per ...

Pluspunten

Totale pakket, assortiment, snelle levering, service en communicatie

Blijf zo

Pluspunten

Na bestelling snelle levering.

Pluspunten

Snelle service en altijd korting voor een particulier

Pluspunten

?????????

Wir haben am 21.11.2018 bei Ihnen ein Produkt bestellt. Über Paypal bezahlt. Bis heute haben wir keine Bestellung erhalten. Die Lieferung war mit 1-2-Tagen zugesagt. Was ist los????????

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Komt snel binnen

Ik heb al meerdere malen bij jullie besteld en elke keer krijg ik het verkeerde opgestuurd. Zoals 2 dagen geleden heb ik semi color besteld en krijg tinta color opgestuurd. En jullie telefoon nummer is niet bereikbaar die online staat op de website

Pluspunten

Ik had wat besteld wat niet leverbaar was. Direct goed gecommuniceerd en een kortingsbon gekregen voor de voglende keer. Snelle service en duidelijke communicatie.

Pluspunten

Snelle levering, attende notie echt lief van de dames! Alleen kreeg wel de verkeerde shampoo, had de crème kleurige shampoo besteld die satijn shampoo heette. Maar kreeg de normale witte van jullie.

Pluspunten

Bestelling, transactie en bezorging: Prima

Pluspunten

Snelle levering, met een leuke geschreven tekst in het doosje van Lennart

Geen verbeterpunten, alles naar tevredenheid.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen