Pluspunten

Goede service en altijd netjes een mail als er vertra ging is !

Pluspunten

Snelle reacties, fijne klantenservice en leuke acties!

Foto's op website kloppen niet altijd met het geleverde product. Dit is echter direct en naar tevredenheid opgelost!

Pluspunten

Veel keuze, goede producten, snelle levering, mooie prijzen, leuk persoonlijk geschreven briefje bij levering

Weet ik zo even niet. Ben tevreden.

Nvt

Pluspunten

Snelle afwerking

Misschien beetje goedkoper ,

Pluspunten

Snel! En goede service bij het onverhoopt niet meer leverbaar zijn van items.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

0. Krijg geen enkele reactie nergens op, zit inmiddels al meer dan een week te wachten op mijn bestelde producten. E-mailtjes en telefoontjes je hoort helemaal niks van ze. Erg jammer. Ben nu dus €40,- euro lichter en geen enkel product in huis.

Misschien de e-mailtjes van jullie klanten lezen? De telefoon checken? En misschien ergens op reageren. Er zijn nu gedupeerde klanten, die wachten en wachten, nemen vrij voor het pakketje die geleverd zou worden. En vervolgens nergens gehoor op krijgen.

Pluspunten

Persoonlijk, o.a. Persoonlijk Succes gewenst met aankoop. Snelle levering

Producten welke niet op voorraad zijn, aangeven wanneer dit verwacht wordt

Pluspunten

Snelle levering Prijs Extra korting

Korting blijven geven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

communicatie en produkten leveren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

kan geen vinden

Bar en boos dit bedrijf. De slogan vandaag besteld..morgen geleverd is een cliché. Na dagen wachten gebeld met een t nummer wat je doorstuurt naar een mailbox. Reactie? nada! Dan maar gemaild....hun reactie oh het adres i verkeerd, we gaan het handmatig aanpassen. Adres verkeerd? op hun gestuurde mail stond mijn adres correct vermeld. Ze zouden het product alsnog afgelopen maandag versturen via Post NL. Bij Post Nl wordt niks ontvangen en ik wacht nog steeds op mijn producten, Blijf van dit bedrijf weg, hier klopt gewoon e.e.a. niet.

Pluspunten

Uitstekende service en goede producten

Alles is top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

In het begin vond ik het top en netjes, de ene laatste bestelling vond ik het netjes opgelost omdat een deel van mijn bestelling niet op vooraad was kreeg ik op mijn laatste 5 euro korting

Ik heb de laatste x 2 power pasta gekocht van keune en op jullie site staat voor 9 uur besteld volgende dag in huis ik had het op een woensdag besteld en heb zaterdags toch maar eens een mailtje gestuurd met hoe en wat. Waar op het antwoord was ik zie dat je het binnen hebt gekregen. Op die zaterdag zelf. Ik vind dat niet netjes. Waarom ik zat op het pakketje te wachten. Ik bestel het hier dus niet meer. Als er anders was gereageerd vind ik het anders. Maar ik vind dit niet netjes.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging.

Pluspunten

Ik vind het zo leuk dat op elke pakbon een handgeschreven bedankje staat. Verder snelle levering en overzichtelijke website

Pluspunten

Goede producten, snelle levering met persoonlijke noot!

Mijn account werkte niet waardoor ik opnieuw gegevens moest invoeren. Ik kreeg wel een welkoms korting maar kon deze niet direct verzilveren...

Pluspunten

Snelle afhandeling duidelijke communicatie

De verzendkosten zouden lager kunnen, dan ben ik eerder geneigd te bestellen i.p.v. € 50,- bijvoorbeeld boven de € 20,- gratis bezorgen

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen