3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Schappelijke prijzen

- Geen kortingsactie email sturen een dag na ontvangst van mijn order. - Reageren op mijn email die ik stuur om mijn onvrede uit over de 12,5% gemiste korting.

Pluspunten

Direct contact, snelle levering en duidelijke afspraken !! goede website

afspraken maken over eventuele korting voor bedrijven/kapsalons

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Ik krijg geen reactie op mijn mail. Pakket is niet aangekomen. Ik heb nog steeds het eerste pakket niet gekregen. Kan iemand dit nakijken en mij een terug koppeling geven. Bij post NL zeggen ze dat 1 track en trace code is afgegeven door haarwereld. Dit pakket heb ik ontvangen, zie bijlage. Gr. Claudia Sovari  -------- Oorspronkelijk bericht -------- Van: "c.sovari" <> Datum: 08-09-18 14:21 (GMT+01:00) Aan: "Lennard van Haarwereld.nl" <> Onderwerp: Re: [Aanvraag ontvangen] Deellevering Dag Lennard, Ik heb gisteren mijn pakket opgehaald. Er zat alleen conditioner in. Het pakket met de overige producten heb ik nog niet ontvangen. Is er wellicht een vergissing gemaakt en zijn de andere 3 artikelen niet op voorraad? Gr. Claudia

Pluspunten

Duidelijke website, goede aanbiedingen, snelle verzending & goede verpakking! 10+ voor service & klantgerichtheid!

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Alles is netjes ingepakt. Goede wensen voor het gebruik van uw producten geschreven door uw werknemers, geven een positieve boodschap van uw vriendelijkheid.

Alles is goed. Voor klanten zijn goede kortingen altijd welkom :)

Pluspunten

Duidelijke reactie op onze mails, met persoonlijke aandacht

N,v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nog niet gehad

als je iets besteld wordt er niet bij vermeld dat het niet in voorraad is . zit nu ook al dikke week op bestelling te wachten en als ik iets bestel kijk ik naar bezorgdata en dat klopt dan niet

Pluspunten

Goede producten

Jammer dat ik nu al ruim een week zit te wachten op mijn bestelling.

Pluspunten

Snelle service Goede prijs-kwaliteitverhouding Fijne website

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment en goede service

Nadeel van een potje nomade die ik besteld had, hij was van binnen niet gesealed. Heel de deksel zat vol met de komende helaas, omdat de bezorger niet heel voorzichtig met het pakketje was.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Vaak na het bestellen een vertraging in bestelling of producten niet op voorraad

Pluspunten

Duidelijk en Zander franje

Is goed gegaan zo

2 sterren: slechter dan verwacht

Artikelen staan op de site als zijnde “op voorraad.” Dit is niet het geval, je krijgt een mail dat het 3-5 werkdagen later komt. Dit is vervolgens ook niet gebeurd. Jammer.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering. (En nog een leuk berichtje op de factuur.

Pluspunten

levering kun je zelf doorgeven welke dag, vrij snel geleverd indien je wilt

Pluspunten

Snell, klantvriendelijk, heel goed klantenservice.

Pluspunten

We hebben nog niet alles ontvangen, echter goed geïnformeerd en toch een aantal ontvangen zodat het werk door kon gaan.

Pluspunten

Zeer snelle service. Werd goed op de hoogte gehouden. Snelle retourneringen omdat een product er niet was.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en extra grote maten verkrijgbaar.

Pluspunten

Een duidelijke website, gebruiksvriendelijk, altijd alles gevonden en optijd en volledig geleverd. Echt geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle levering en nette oplossing bij defect product

Graag zie ik dat de Lanza producten die in een extra kartonnen doosje zitten ook zo geleverd worden, staat veel netter, mijn laatste bestelling was de moi moi hairmasque , maar ook nu werd dit zonder doosje geleverd!?! Er zit ook geen afsluitfolie onder de deksel, dus als die los raakt heb je in de verzenddoos een hoop smurrie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Feedback per mail Prijs

Indien een product niet leverbaar is verwacht ik een alternatief (ander product) in plaats van een creditnota. Graag bevestigen wanneer het creditbedrag wordt overgemaakt

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen