1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede levering

Wanneer er om advies gevraagd wordt luister/ lees dan wat er gevraagd wordt en mocht de kennis ontbreken geef dat dan eerlijk aan. Nu kreeg ik een advies waarop ik heb ingekocht wat nergens lijkt om waarom ik vroeg, een vervanger voor het product wat helaas niet meer geproduceerd verkocht wordt.

Pluspunten

Snelle service, goede prijs

Nog niet gevonden

2 sterren: slechter dan verwacht

Indien iets niet leverbaar is, is het misschien een aanrader om (in overleg) een alternatief aan te bieden!

Pluspunten

snelle levering, leuk dat er een extraatje bij zit.

best wel grote dozen voor relatief kleine zendingen .

Pluspunten

Snelle en goede levering. En voordelig geprijsd! Bedankt!

Heb ik niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze beloven volgende dag te leveren dat gebeurt niet pakket wordt steeds een dag doorgeschoven. Vervolgens beloven ze je binnen een dag te reageren op Messenger en ze reageren helemaal niet. Dan stuur je een mailtjes en daar krijg je ook geen reactie op. Maar wel deze vragen lijst waar waarschijnlijk ook niets mee gedaan gaat worden. Nooit meer bestel ik hier.

Verander alle bovengenoemde punten. En neem een lesje communicatie en klantenservice. Ps ik ga akkoord met het vertrekken van mijn gegevens zodat u weet wie u voor u heeft. Maar niet akkoord met gebruik voor reclame doeleinden niet voor u maar ook niet voor andere bedrijven.

Pluspunten

Zeer snel met leveren. Via e-mail goed op de hoogte gehouden of een product wel of niet leverbaar is. Daarbij wordt er meteen bij niet leverbaar van het product een creditnota gestuurd en staat het geld binnen 3 dagen op je rekening. Al met al heel tevreden over de snelle service en contact via de e-mail.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke korting voor nieuwe klant

Ik kreeg direct een mail dat 2 artikelen niet leverbaar zijn.. nu heb ik een mail gestuurd wanneer ik dit kan verwachten.. en krijg hier 0 reactie op.. en wel andere mailtjes met oa reclame en deze enquête .. waarom dan geen korte reactie op mijn vraag.. hoop snel op een reactie want baal er best van

Pluspunten

muito bom

Mag nog goed koper

Pluspunten

super snelle service

iets meer producten van Keune Care Line

Pluspunten

Wat ik heel leuk en persoonlijk vind is dat er altijd een geschreven bedankje bij iedere bestelling wordt geschreven!!!

Ik heb geen verbeterpunten!!!!

Pluspunten

Pluspunten

Prima! In het weekend besteld en dinsdag in huis. Mijn lievelingsproducten voor een zeer goede prijs! Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit prijs verhouding. Goede aanbieding.

Voortaan de potten haarmaskers graag schoonmaken. Deze zaten onder de kappers haren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Geen voorraad op de site zetten als die er niet is. Dat is misleidend

Pluspunten

Leuke aanbieding, snelle levering.

Pluspunten

Nadat ik mijn vraag heb gemaild kreeg ik snel antwoord. En ook een nalevering kwam sneller dan verwacht. Met kleine verrassing ; )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website.

Sorteerfunktie website. Kortingscode welke bij verzending en of e-mails verstrekt worden standaard in account zetten zodat deze niet vergeten kunnen worden

Pluspunten

snel, zowel order bevestiging als bezorging Complimenten voor nauwkeurige verpakking voor verzending

Vorige keer kreeg ik een kadobon ingesloten voor de volgende bestelling. Dit stimuleert om bij jullie te kopen omdat er zoveel concurrenten zijn die er boven opspringen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Zou woensdag al in huis gehad moeten hebben

Pluspunten

Snelle correcte verzending met een persoonlijk tintje, een met de handgeschreven boodschap. Doet altijd goed.

Geen, ben heel tevreden.

Pluspunten

Leuk persoonlijk berichtje in de zending achtergelaten, wordt erg gewaardeerd! :) Verder werd het artikel erg stevig verpakt.

Klein minpuntje: jammer dat de zending niet binnen 1 werkdag, zoals vooraf beloofd, werd geleverd. Dit ondanks dat ik ‘gewoon’ voor 21u00 had besteld.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen