Pluspunten

Wat ik heel leuk en persoonlijk vind is dat er altijd een geschreven bedankje bij iedere bestelling wordt geschreven!!!

Ik heb geen verbeterpunten!!!!

Pluspunten

Pluspunten

Prima! In het weekend besteld en dinsdag in huis. Mijn lievelingsproducten voor een zeer goede prijs! Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit prijs verhouding. Goede aanbieding.

Voortaan de potten haarmaskers graag schoonmaken. Deze zaten onder de kappers haren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Geen voorraad op de site zetten als die er niet is. Dat is misleidend

Pluspunten

Leuke aanbieding, snelle levering.

Pluspunten

Nadat ik mijn vraag heb gemaild kreeg ik snel antwoord. En ook een nalevering kwam sneller dan verwacht. Met kleine verrassing ; )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website.

Sorteerfunktie website. Kortingscode welke bij verzending en of e-mails verstrekt worden standaard in account zetten zodat deze niet vergeten kunnen worden

Pluspunten

snel, zowel order bevestiging als bezorging Complimenten voor nauwkeurige verpakking voor verzending

Vorige keer kreeg ik een kadobon ingesloten voor de volgende bestelling. Dit stimuleert om bij jullie te kopen omdat er zoveel concurrenten zijn die er boven opspringen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Zou woensdag al in huis gehad moeten hebben

Pluspunten

Snelle correcte verzending met een persoonlijk tintje, een met de handgeschreven boodschap. Doet altijd goed.

Geen, ben heel tevreden.

Pluspunten

Leuk persoonlijk berichtje in de zending achtergelaten, wordt erg gewaardeerd! :) Verder werd het artikel erg stevig verpakt.

Klein minpuntje: jammer dat de zending niet binnen 1 werkdag, zoals vooraf beloofd, werd geleverd. Dit ondanks dat ik ‘gewoon’ voor 21u00 had besteld.

Pluspunten

Pluspunten

Dat ze een mail stuurden dat het bezorgen van het pakket vertraging had. De persoonlijke noot in het pakket.

Misschien niet te vrij, met de aanhef van de persoonlijke noot. Niet iedereen kan dat waarderen. Voor mij geen probleem

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

I have ordered the wrong product - this can happen. I was told to send it back and I will get my money back for it during 7 business days. This is now going on since more than 4 weeks, they tell me they send the money back but I didn't get it. No response anymore to my emails. I really cannot recommend this store! I want my money back!

Pluspunten

Snelle levering en vaak een persoonlijk met de hand geschreven berichtje bij de bestelling.

Zou het zo niet 1,2,3 weten.

Pluspunten

Snel geleverd met een leuk cadeautje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kreeg korting bij een “fout” van jullie kant. Snelle bezorging, vriendelijk mail

Zet geen producten op de site die niet leverbaar zijn

Pluspunten

Snelle levering op gewenste datum en tijdstip. Beste prijs voor door mij gevraagde product. Attent persoonlijk berichtje.

Ik zou het niet weten?

Pluspunten

nadat de bestelling is gedaan ,de volgende dag al in huis.Zeer content

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goed producten.

De kortingscode deed het niet, deze code is niet geldig stond er.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Vragen worden pas na weken beantwoord en er word niet meegedacht. Mijn vraag was nl als er een product niet op de website staat en wel in de winkel verkrijgbaar is, dan moet je die toch ook kunnen bestellen?! Kom je speciaal naar de winkel...is het er niet!!!!!!

Pluspunten

Erg snelle levering, ik kende de site nog niet dus bestelde met achteraf betalen, dag later had ik de bestelling al binnen en ben echt super te vrede ik bestel hier voortaan Al mijn producten:)

Het was de eerste bestelling dus nog niks op aan te merken alles is verlopen zoals er gezegd word op de site.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen