Pluspunten

Pluspunten

Dat ze een mail stuurden dat het bezorgen van het pakket vertraging had. De persoonlijke noot in het pakket.

Misschien niet te vrij, met de aanhef van de persoonlijke noot. Niet iedereen kan dat waarderen. Voor mij geen probleem

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

I have ordered the wrong product - this can happen. I was told to send it back and I will get my money back for it during 7 business days. This is now going on since more than 4 weeks, they tell me they send the money back but I didn't get it. No response anymore to my emails. I really cannot recommend this store! I want my money back!

Pluspunten

Snelle levering en vaak een persoonlijk met de hand geschreven berichtje bij de bestelling.

Zou het zo niet 1,2,3 weten.

Pluspunten

Snel geleverd met een leuk cadeautje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kreeg korting bij een “fout” van jullie kant. Snelle bezorging, vriendelijk mail

Zet geen producten op de site die niet leverbaar zijn

Pluspunten

Snelle levering op gewenste datum en tijdstip. Beste prijs voor door mij gevraagde product. Attent persoonlijk berichtje.

Ik zou het niet weten?

Pluspunten

nadat de bestelling is gedaan ,de volgende dag al in huis.Zeer content

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goed producten.

De kortingscode deed het niet, deze code is niet geldig stond er.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Vragen worden pas na weken beantwoord en er word niet meegedacht. Mijn vraag was nl als er een product niet op de website staat en wel in de winkel verkrijgbaar is, dan moet je die toch ook kunnen bestellen?! Kom je speciaal naar de winkel...is het er niet!!!!!!

Pluspunten

Erg snelle levering, ik kende de site nog niet dus bestelde met achteraf betalen, dag later had ik de bestelling al binnen en ben echt super te vrede ik bestel hier voortaan Al mijn producten:)

Het was de eerste bestelling dus nog niks op aan te merken alles is verlopen zoals er gezegd word op de site.

Pluspunten

Prima afhandeling zelfs een persoonlijke boodschap op de factuur. Dat is als klant heel leuk om te lezen. En toen ik daarna nog een vraag had over een bepaalde shampoo kreeg ik een zeer aardige dame aan de telefoon die mij wat monsters toegezonden heeft.

Ik zou niets weten, ik hoop dat de service die ik ervaren heb lang zal blijven.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, en shoppen voor een leuke prijs.

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Duidelijke informatie. Komen beloftes volledig na.

Pluspunten

Snelle service, goede producten.

Pluspunten

Voor iedereen keus, TOP!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Assortiment

Slechte levertijden, meer dan een week wachten op je producten..

Pluspunten

Persoonlijk geschreven berichtje bij de bestelling!!

Luxeprobleem: 2 dagen bezorgtijd..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles wat je nodig hebt van kwaliteit tegen een aardig leuke prijs nog. Betrouwbaar.

Alleen een beetje jammer dat mijn bestelling al een week vertraagd is.. zondet enig compensatie van het bedrijf zelf als excuus.

Pluspunten

snelle correcte levering. 1 product was helaas niet op voorraad kreeg hier netjes bericht en verontschuldiging van en al heel snel de nalevering van het product. leuk dat ze een persoonlijke memo op de pakbon schrijven.

Niet zo snel weer prijsverhogingen doen......

Pluspunten

Vlotte communicatie, snelle levering, goede alternatieven bij niet voorradig.

Voorraad aantallen product vermelden

Pluspunten

Fijne site en snelle service. Leuk en attent dat er een persoonlijk briefje bij de bestelling zat.

Geen, ben heel tevreden!

Grote Markt 46