Pluspunten

goede levering

de omschrijving bij producten aanpassen, zodat duidelijk in welke situatie welk product het beste gebruikt kan worden (bij droog haar, product is zichtbaar bij bijvoorbeeld wax enz.)

Pluspunten

Snelle levering. Leuk dat er een persoonlijk geschreven bericht bij zat.

Pluspunten

Heel tevreden over m'n eerste bestelling,alles goed verlopen

Tot hier toe alles ok

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Nadat ik gemaild had over een ontvangen beschadigd product ,kreeg ik de volgende dag al een vervangend product, zeeeeer goede service!!!

Pluspunten

Scherpe deals en supersnelle levering

Kortingsacties zijn top!

Pluspunten

makkelijke site, snelle levering, erg leuk die hand geschreven boodschap op de factuur.

zou het op dit moment niet weten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reageren niet nadat ik iets retour heb gezonden. Dat doet bol.com wel. Is een verbeter punt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog altijd mijn product niet ontvangen en krijg ook geen reactie op mijn mail met vraag waar mijn product blijft. Ik heb een week geleden al betaald en nog steeds geen product, Slechte service, ik ben benieuwd of ik mijn producten of geld nog terugkrijg.

Pluspunten

Vriendelijke mensen die daar werken Natasja en Lennard en misschien nog andere namen!!!!!

Pluspunten

duidelijke site. heb netjes me spullen gehad goede keuzes mogelijk heden met betalen zeer te vrede klant!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot aanbod

De levertijd niet vermelden al komt het pakketje later als het gewenste bezorg dag

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Heb hier al eerder besteld, altijd per omgaande bezorgd. Prettig telefonisch contact. Denken met je mee en geven goede adviezen. Kan dit bedrijf alleen maar van harte aanbevelen.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk. Het persoonlijke geschreven bericht vond ik wel bijzonder.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Snelle levering, proberen op een simpele manier er iets persoonlijks van te maken.

Er staat bijv al lang dat mineral hairspray keune aanbieding is. Maar het is niet te leveren. Dit was in verleden ook zo met verf van Wella. Dat is verwarrend. Handiger om het er dan gewoon af te halen.

Pluspunten

moest een paar keer mailen en bellen om een retourzending voor elkaar te krijgen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Supersnel reactie voor je de bestelling plaatst.

Als je terugbetaling van 10 % korting afspreekt indien je je bestelling alsnog plaatst, betaal die dan ook terug. Nog slechter vind ik dat er niet eens gereageerd wordt op de mails waarin je vraagt hoe en wat omdat je de betaling nog steeds niet hebt ontvangen. Deze mentaliteit absoluut niet verwacht van deze organisatie!!!!

Pluspunten

Snel geleverd en goede service

Artikelnummers van de fabriek vermelden bij de producten

Pluspunten

Betere eerlijke communicatie. Geen beloftes die ze niet waar kunnen maken.

Pluspunten

vind het prima goede service snelle levering graag tot een volgende keer

geen

Grote Markt 46