1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog altijd mijn product niet ontvangen en krijg ook geen reactie op mijn mail met vraag waar mijn product blijft. Ik heb een week geleden al betaald en nog steeds geen product, Slechte service, ik ben benieuwd of ik mijn producten of geld nog terugkrijg.

Pluspunten

Vriendelijke mensen die daar werken Natasja en Lennard en misschien nog andere namen!!!!!

Pluspunten

duidelijke site. heb netjes me spullen gehad goede keuzes mogelijk heden met betalen zeer te vrede klant!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot aanbod

De levertijd niet vermelden al komt het pakketje later als het gewenste bezorg dag

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Heb hier al eerder besteld, altijd per omgaande bezorgd. Prettig telefonisch contact. Denken met je mee en geven goede adviezen. Kan dit bedrijf alleen maar van harte aanbevelen.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk. Het persoonlijke geschreven bericht vond ik wel bijzonder.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Snelle levering, proberen op een simpele manier er iets persoonlijks van te maken.

Er staat bijv al lang dat mineral hairspray keune aanbieding is. Maar het is niet te leveren. Dit was in verleden ook zo met verf van Wella. Dat is verwarrend. Handiger om het er dan gewoon af te halen.

Pluspunten

moest een paar keer mailen en bellen om een retourzending voor elkaar te krijgen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Supersnel reactie voor je de bestelling plaatst.

Als je terugbetaling van 10 % korting afspreekt indien je je bestelling alsnog plaatst, betaal die dan ook terug. Nog slechter vind ik dat er niet eens gereageerd wordt op de mails waarin je vraagt hoe en wat omdat je de betaling nog steeds niet hebt ontvangen. Deze mentaliteit absoluut niet verwacht van deze organisatie!!!!

Pluspunten

Snel geleverd en goede service

Artikelnummers van de fabriek vermelden bij de producten

Pluspunten

Betere eerlijke communicatie. Geen beloftes die ze niet waar kunnen maken.

Pluspunten

vind het prima goede service snelle levering graag tot een volgende keer

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

De afhandeling van mijn bestelling vind ik ronduit slecht. Ik heb 5 producten besteld, waarvan 1 verkeerd verstuurd is. Dat kan gebeuren, maar dan verwacht ik wel dat het goede product daadwerkelijk verstuurd wordt. Niet gebeurd, heb hierover een 2e keer gebeld, zou teruggebeld worden. Niet gebeurd. Heb een mail gestuurd. Ook geen reactie!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb ik geen goeie ervaring mee

Ik heb ik geen goeie ervaring mee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

veel goede producten op de website te koop; helaas kloppen de levertijden niet

heb liever dat jullie je energie steken in het op tijd versturen van mijn bestelling en het verbeteren van de website ( levertijden) dan tijd steken in dit soort enquêtes.

Pluspunten

K vond het een super goedde serves, erg snel geleverd en een perfect product! Ook zat er een lieve boodschap bij van een van dr medewerkers!

Voor mijn bestelling heb k geen verbeter punten, het was helemaal prima, en als k meer nodig heb zal k zeker weer bij jullie bestellen!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

Pluspunten

Snelle levering Altijd een leuke krabbel op de "bon"

Bij iedere bestelling een testproduct. Dit wordt helaas niet altijd gedaan.

Pluspunten

Snelle levering, leuke aanbiedingen!

Site is soms niet echt mobile friendly..

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering en persoonlijke benadering door de geschreven memo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het positieve is dat ik mijn producten na enkele telefoontjes heb aangekregen. En dat iedereen die ik aan de lijn had heel vriendelijk was en me oprecht probeerde te helpen.

Ik weet niet goed of het in het bedrijf is misgelopen of op post.nl ik had nl producten besteld en na vele telefoontjes pas na een week mijn producten gekregen. Ik ga opstarten en had er alle vertrouwen in dat ik bij jullie steeds zou bestellen omwille van de mooie prijzen. Maar door deze minder positieve ervaring ben ik een beetje twijfelachtig. Maar aangezien ik niet weet waar de fout lag wil ik in de toekomst jullie toch nog in vertrouwen nemen en nog eens een bestelling proberen te doen. De meiden die ik aan de lijn hadden hebben me grotendeels goed geholpen. Jammer vond ik wel dat 1 meisje me zei dat ze me zou terug contacteren en dit is niet gebeurd. Heb dus wel wat telefoonkosten gehad;-). De laatste meisjes waren wel zeer behulpzaam en hebben dan ook mijn vertouwen terug wat kunnen winnen. Wel jammer was dat ik op mijn mails geen antwoord meer kreeg. En ik heb van jullie een papier gekregen waarop staat dat we een goedsmakertje krijgen maar vind het nergens in de doos :-)... al bij al was dit wss voor beide een mindere ervaring maar hopelijk loopt alles volgende keer beter;-) mvg lindsey

Pluspunten

Nette levering

Nvt

Pluspunten

De levering van het product was later dan aangekondigd. Hier is heel netjes over gecommuniceerd en gelukkig kon ik snel hierna het product in ontvangst nemen.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen