Pluspunten

Veel goede op elkaar afgestemde producten. Overzichtelijk en leuke kortingen.

Handleiding van een product lijkt me wat sumier

Pluspunten

Op de factuur stond een persoonlijke boodschap, erg vriendelijk en prettig! Goede en snelle service.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering Goede service Ps. Een hele teverde klant 1x een verkeerde product gehad maar heel netjes de volgende dag mijn goede product binnen gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en een persoonlijke noot bij het openmaken van mijn bestelling.

Pluspunten

Goede communicatie Correcte afhandeling van de afspraken leuke persoonlijke 'touch' bij de bestelling

Pluspunten

Er zat in het pakket ook een sample haar masker van keune, wij vrouwen zijn altijd bereid om dingen uit te proberen en zijn altijd op zoek naar iets nieuws wat voor ons huid gezicht en dergelijke geschikt is, en vind het altijd fijn om eerst uit te proberen, en na het gebruik heb ik bijvoorbeeld gelijk in jullie webshop gekeken wat voor andere maskers jullie nog hadden en ging nog rond snuffelen , dus het was fijn dat jullie ook een sample weggeven.. voor de rest was de bezorging heel goed van mijn pakket .. bedankt..

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt

Pluspunten

Veel verschillende producten, snelle levering en persoonlijk berichtje op de pakbon

Hou dit vooral vol!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke site

Niet alles is op voorraad, dit staat niet aangegeven dus daarom kan de volgende dag niet geleverd worden. Ik heb daarom de bestelling geannuleerd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

leveren op tijd zoals aangegeven op de site

Pluspunten

Snelle levering . Altijd een persoonlijk bedankje.

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering en heel betaalbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen goeie revieuw voor mijn krullen, Het is stug en wordt hard. Het is niet opnieuw in model tw brengen

Pluspunten

Altijd goede service zeer tevreden,krijgt altijd een proefmonster gratis erg leuk, ik was een keer vergeten mijn huisnummer vergeten in te vullen en werd netjes gebeld en meteen werd het geregeld ik ben zeer tevreden

Niks

Pluspunten

Super goede werknemers en super sneller levering

Geen.

Pluspunten

Persoonlijke benadering

Prijzen zijn nogal wat aan de hoge kant

Pluspunten

Super snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wees duidelijk wat de voorraad is en geef anders niet aan dat het de volgende dag geleverd word. Is zeer vervelend met verjaardagen en feestdagen

Pluspunten

Goed bereikbaar, duidelijk op site, prijs oké, bezorging zoals afgesproken. Meerdere malen besteld bij Haarwereld, blijf het doen.

Pluspunten

Snelle reactie en verzending!

Pluspunten

Goede, en snelle service.

Pluspunten

Alles op haargebied is er te vinden. De bezorging daarvan is ook goed.

Niks...helemaal niks!! :)

2 sterren: slechter dan verwacht

Bestel een product omdst ik er naar opzoek ben ik bestel er nog wat bij zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen. Krijg ik later een mail dat juist het product waar ik naar op zoek ben niet meer beschikbaar is en dat ik 5 euro korting krijg op mijn volgende bestelling, waarom niet op mijn huidige? En waar is het presentje zoals vermeld stond?

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen