Pluspunten

artikel:prima levering:prima

vorige keer zat er een kortingscode bij voor mijn eventuele volgende bestelling. nu heb ik dus wat besteld maar de kortingscode werd niet geaccepteerd. er stond geen uiterste datum bij hoor. beetje vreemd en zonde !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen.

Ik kocht 3 flessen Keune shampoo/conditioner van een liter. Het was een goede service geweest als daar een pompje bij geleverd werd :)

Pluspunten

Pluspunten

Verrassend vond ik een geschreven notitie met veel plezier met de aankoop!

Geen te benoemen

Pluspunten

Klantvriendelijk Snelle levering Goede prijzen Product was uitverkocht kreeg vanzelf snel mijn geld gestort Kreeg een haarmasker sample

Pluspunten

Goede online webshop! Altijd alles snel binnen gekregen met een leuk bericht op mn factuur! Ik zou deze wenshop aan iedereen aanbevelen!!

Pluspunten

Prima en persoonlijke service. Snelle levering!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goeie kortingen, veel keuze

Pluspunten

Snelle, correcte levering

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Snelle levering en reacties.

Ik vind op de site soms lastig producten die ik zoek. Lanza staat in bepaalde categorieën en ik heb het idee als je niet weet waar het onder valt dan vind je het niet zo makkelijk. Heb het boekje van lanza er bij gepakt in het te kunnen vinden. Komt ook deels door nieuwe verpakking waarschijnlijk waardoor het een beetje puzzelen werd voor mij

Pluspunten

super snel, persoonlijk geschreven tekst bij bestelling

meedenken over benodigheden bij bestelling

Pluspunten

Snelle goede levering. Erg tevreden, en het persoonlijke geschreven berichtje op de factuur vind ik attent.

Pluspunten

Goeie snelle service

Bereikbaarheid. Gisteren was zeker 1.5 uur lang dat je niet aan de telefoon kreeg.

Pluspunten

Goede service. Snelle verbe****** nadat er iets niet goed was gegaan (zie verbeterpunten) met wat extra aandacht en behoud van het product dat verkeerd was opgestuurd.

Op de website staat (nog steeds) bij het product 'Wella EIMI Texture Pearl Styler 100 ml' de afbeelding van 'Wella EIMI Perfect Setting 150 ml'. Hierdoor had ik het verkeerde product besteld. Tip: correcte afbeeldingen bij producten.

Pluspunten

Hele snelle levering, product snel te vinden op de site

Pluspunten

Vrijwel alles op voorraad. Snelle levering. Top dus!!

Pluspunten

Zeer snelle levering en een handgeschreven briefje erbij. Heel leuk ik blijf hier bestellen

Pluspunten

Persoonlijk bericht bij bestelling. Verrassend en Leuk!

Niks

Pluspunten

Goede service, snelle verzending, keurig verpakt en goede producten!

Pluspunten

Meestal snelle en goede levering

1x kwam de bestelling niet goed door, waardoor jullie zeiden dat ik niet had betaald, terwijl dit wel het geval was.

Pluspunten

Snelle levering en een persoonlijk berichtje ! Super leuk!!

Pluspunten

ze verkopen spullen

Ze vragen nadat je iets gekocht hebt of je ze wilt beoordelen. Hoe ****ing irritant is dat!!!!! Na de kassa bij de lokale supermarkt staat er toch ook geen muts met een vragenformulier.

Pluspunten

Een persoonlijk handgeschreven briefje bij de bestelling van Vera van Haarwereld.nl. Leuk!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website. Handgeschreven opmerking bij de bestelling doet persoonlijk aan.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen