Pluspunten

Persoonlijke touch, van contact bij het plaatsen van een bestelling tot een handgeschreven kaartje bij levering. Net zoveel zorg als ik mijn haar stop

Pluspunten

Hele snelle levering, dat is altijd fijn! Geen bizar hoge bezorgkosten, ook fijn. Handgeschreven briefje bij bezorging geeft je het gevoel dat het geen machinewerk is allemaal, ook zeker positief.

De doos waarin mijn bestelling werd bezorgd was vanbinnen een beetje viezig waardoor de flessen er ook beetje smoezelig uitzagen. Voor mij geen enkel probleem maar dit is het enige dat ik kon bedenken!

Pluspunten

Snelle levering, en goede producten.

Pluspunten

persoonlijke aandacht werd als buitengewoon prettig ervaren tijdens de hapering van de levering. dank daarvoor

geen. blijf op deze wijze doorgaan.

Pluspunten

Een product dat er niet meer is en ook niet meer komt, kan wel gewoon versteld worden. En is zelfs in de aanbieding. Dat is verwarrend. Ook al staat het er in het rood bij

Pluspunten

goede service en een snele levering

Pluspunten

Snelle levering en ook keurig geleverd met een persoonlijk berichtje, veel plezier van je producten, helemaal super dus!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Extra geld betaald om pakket te krijgen tussen 18-21 in de avond (want dan ben ik er). Wordt het op de middag al bezorgd (dus niemand thuis en geen pakket). Vervolgens kan ik het in plaats van vrijdag pas maandag ophalen. Frustrerend als de pest. Ondanks dat Haarwereld daar weinig aan kan doen, niet een erg leuke ervaring. PostNL ben ik in ieder geval geen fan meer van.

Pluspunten

Duidelijke site ...prijs goed...snel geleverd met zelfs een persoonlijk berichtje en extra's

Pluspunten

Mooi assortiment aan haar verzorgingsproducten. Scherpe prijzen en goede uitleg over de werking van de producten. Snelle persoonlijke levering! Bedankt voor het monstertje(Kadootje).

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk handgeschreven briefje bij bestelling.

Geen.

Pluspunten

goede prijzen. Leuke persoonlijke noot op de pakbon. Nog een extra flesje styling cadeau. Een kortingsbon voorde volgende bestelling

Niet ga zo door

Pluspunten

fijne website, snelle levering en wat een lief persoonlijk geschreven berichtje erbij. en de prijs is ook zeer gunstig.

Pluspunten

Snel een mailtje gekregen die niet op voorraad was maar na aantal dagen toch binnen gekregen met een vriendelijk briefje erin en een proef potje erin.Toch ga ik zeker meer bestellen bij ze.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen.

bestellingen gaan niet goed , erg slordig . vraag om producten en wilde rode gewone watergolf rollers er bij bestellen krijg daar in tegen permanent wikkels kleur rood . bel op omdat ik al een factuur had gekregen waarop de bestelling stond en bemerkte de fout heb toen meteen morgens gebeld en uit gelegd dat het fout gaat ik heb watergolf rollers nodig en geen wikkels ( volgens mij on er varen heit en dan krijg ik tot mijn verbazing watergolf rollers maar dan de halve rollers , niet te geloven . Hier heb ik ook niets aan . En dat met een volledige beschrijving van de rollers kijk de mail maar na

Pluspunten

Fijn bedrijf! Snelle service, persoonlijke touch

Geen Verzendkosten vanaf € 50,- is niet meer van deze tijd!! Misschien kunnen zij zich aansluiten bij ippies.nl. Grote bedrijven doen hier al aan mee.

Pluspunten

De eerste keren dat ik iets bestelde kreeg ik er nog leuke monstertjes bij maar de laatste keren niet meer. Het is leuk om zoiets er bij te krijgen.

Pluspunten

Scherpe prijzen, veel keuze, snelle levering. Plus het persoonlijk berichtje was wel leuk :p

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ze verkopen veel producten en veel verschillende voor een redelijke prijs

De levering had vertraging en hoop dat dit niet vaker gebeurd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Waar voor je geld.

Vrijwel meteen nadat ik mijn factuur via mail had ontvangen en dus bevestiging had dat mijn betaling goed was gegaan kreeg ik een mailtje van de heer Lennard dat de betaling niet goed was gegaan en dat mijn bestelling geannuleerd zou worden. Ik heb hier nog een reactie opgestuurd met wat vragen en o.a. ook aangegeven dat ik al een betalingsbevestiging ontvangen had. Dag later kreeg ik een mailtje van PostNL dat mijn pakket bij hen lag en klaar lag om naar het sorteercentrum te gaan, niks mis met de bestelling dus. Verder niks meer van Lennard gehoord o.i.d. De bestelling was wel vertraagd, maar daar had ik geen problemen mee want haast had ik toch niet. De dag dat ik mijn pakket binnen kreeg kreeg ik een mail terug van haarwereld.nl, dat mijn mail (die vragen die ik had voor Lennard vanwege het annuleren van mijn bestelling) in goede orde was aangekomen en zo snel mogelijk beantwoord zou worden door de klantenservice. Totaal onnodig naar mijn mening dus maar gauw weer een mailtje er achter aan gestuurd dat het waarschijnlijk een administratieve fout was. Hoe dan ook, behalve dit geen problemen.

Pluspunten

Bestelling volgende dag al in huis.

Pluspunten

Supersnelle levering, zeer scherpe prijs, snelle en vriendelijke telefonische reactie na vraagstelling. Deze eerste ervaring was excellent.

Heb geen kapperszaak, anders zou dit mijn vaste leverancier kunnen worden, erg goed!

Pluspunten

snel geleverd

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen