2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Alle keren (en dat zijn er nogal wat) telefonisch goed te woord gestaan; - 1 toezegging is wel nagekomen (gratis product vanwege het gedoe, waarna het gedoe helaas wel verderging).

- Productvoorraad op website is niet correct; - Vertraagd product wordt niet volgens afspraak geleverd; - Toezegging van spoedlevering wordt niet nagekomen; - Moet overal zelf achteraan bellen; mailen heeft sowieso geen zin, aangezien een reactie uitblijft.

Pluspunten

Duidelijke site, artikel vlot geleverd. Prettig dat je kunt zien dat het artikel op voorraad is, zo weet je zeker dat je het kunt verwachten.

Geen. Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correct en binnen afgesproken tijd geleverd.

Had graag geweten dat ik pompjes bij de 1000 ml flessen van Keune had moeten bestellen.

Pluspunten

* Snelle service * Als er iets niet goed is word dat ontzettend netjes opgelost. * Heel persoonlijk naar de klanten toe door het handgeschreven briefje. * Groot assortiment * Heel leuk om extra proefjes te krijgen bij je bestelling. * Reageren snel op een mailtje. * Overzichtelijke website.

Ik kan op dit moment niks verzinnen.

Pluspunten

Snelle levering Positieve touch door een handgeschreven kaartje erbij.

Pluspunten

Dit was voor mij de eerste keer met de bestelling. Was keurig netjes

? Weet ik niet

Pluspunten

* Netjes optijd leveringstatus gemeld (tijdelijk niet leverbaar) * Ondanks tijdelijk niet leverbaar toch snel binnen. * Leuk berichtje van Brian op de pakbon

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed dat er een quality check gedaan wordt.

Bestelling bleek na het ontvangen van het verzend mailtje niet beschikbaar te zijn. Fijn dat dit gemeld is, maar ik heb nog steeds geen idee wanneer het geleverd zal worden. Daarnaast heb ik nu geen shampoo meer in huis. Niet erg handig.

Pluspunten

Gaat allemaal zoals er wordt gezegd en een leuke aantekening bij de verzending

Pluspunten

Makelijk web site, snel verstuurd.

Produkt die hebben we besteld - haar donut -is vaak ook onder andere naam vermeld (zie Zenner).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bezorging

credi****** nog niet ontvangen.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Zeer snelle service en levering. Ook krijg je direct je geld retour als iets niet geleverd is of kan. Dus top.

Gewoon zo door gaan, jullie zijn toppers

Pluspunten

Alles top

Pluspunten

Snelle bezorging en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Er stond ook een persoonlijke boodschap op de pakbon :-)

Pluspunten

snelle levering!!

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Prettig bedrijf en leuk een persoonlijke berichtje dat ik plezier van het produck mag hebben. heel attent

Prima voor mij dus geen tips

Pluspunten

Ik heb gebeld over een bestelling die niet geleverd werd op de afgesproken dag en tijd, mijn probleem werd aangehoord en de medewerker heeft mij keurig terug gebeld en het probleem verholpen. Ik heb alleen mijn bestellingen nog niet compleet binnen,dus dat wacht Ik nog even af.

Als ik mijn bestelling helemaal binnen heb, dan zal Ik dit bedrijf aanbevelen.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen