3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als je 5 x het zelfde potje besteld en er zit 1 andere tussen, meld dit dan even dat het wel hetzelfde spul is maar uit een grote bus komt. Als je als klant een grote bus haarverf besteld is het wel handig dat je ook weet dat je daar eigenlijk een maatschaal bij nodig hebt. Handig om dit even te melden. Nu de maatschaal snel besteld en zou vandaag binnenkomen. Krijg ik een mail dat het wel vrijdag word. Bestel je online om het snel in huis te hebben. Nee dus, loop ik nog een week met mijn grijze draadjes.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Snelle levering, veel keus

Website verbeteren, prijzen scherper maken

Pluspunten

Goede prijs - kwaliteit én een hele snelle levering.

ga zo door!

Pluspunten

Tip Top en op tijd gekregen!!

Pluspunten

Supersnelle verzending tegen gunstig tarief en assortiment is goed.

Geen idee, ik heb geen enkele opmerking

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling nog steeds niet ontvangen. Klantendienst beloofde me terug te bellen en leveren voor het weekend zou geen probleem zijn, tevergeefs. Verbeterpunt: beloftes waarmaken!

Pluspunten

Alles Prima

Pluspunten

lage verzendkosten, scherpe productkosten!!!!

Pluspunten

Snelle levering. Achteraf betalen mogelijk, ook als nieuwe klant. Leuk een persoonlijk berichtje bij de bestelling en een kortingsbon voor de volgende bestelling.

Mogelijkheid tot het laten afleveren bij een PostNL servicepunt zou fijn zijn, zodat buren geen pakketje hoeven aan te nemen.

Pluspunten

Snelle levering, achteraf kunnen betalen via iDEAL.

geen idee

Pluspunten

Supersnel. Aantrekkelijke prijs voor product en verzending. Persoonlijk schrijven bij ontvangst een verrassing!

Geen!

Pluspunten

Persoonlijke noot als je iets besteld hebt, binnen 2 dagen geleverd

Geen ik vind het een goed bedrif

Pluspunten

op de rekening stond een lief berichtje, "veel plezier van je producten, groetjes Brian" Ik vond dat zo ontzettend lief! Van mij een dikke 10!!

ga zo door!!

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke touch Ik zal even uitleggen, ik had een bestelling gedaan die de volgende dag geleverd zou worden, toen dit door jullie niet gered ging worden werd het 1 dag later geleverd met een persoonlijk briefje en een doosje merci! Als dat geen service is!!

Vooral zo doorgaan, ik blijf jullie mooie producten bestellen

Pluspunten

Goede communicatie scherpe prijs en een leuk extraatje

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Leveringen volgens afspraak leveren.

Pluspunten

Netjes verpakt en heerlijke chocola erbij

Klein beetje jammer was alleen dat t eigenlijk vrijdag binnen zou komen maar dat het maandag werd, maar ja dat kan natuurlijk ook aan der vervoerder liggen.

Pluspunten

Snelle levering en een leuk handgeschreven briefje in je pakket! Echt persoonlijk en vriendelijk komt dat over, super!

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site Emailcontact is ook goed Producten zijn goed en netjes verpakt

Jammer dat het pakketje niet op de afgesproken dag is bezorgd ....planning omgegooid En gelukkig kwam alles toch nog goed

Pluspunten

Zeer snelle levering! Klantvriendelijk Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Snelle persoonlijke service.

Pluspunten

Ik vond het erg attent dat er een persoonlijke boodschap op de bon bij in de doos zat, daar krijgt een mens een lach van op z'n gezicht.

Niks op aan te merken.

Grote Markt 46