Pluspunten

Uitstekende service en snelle levering !!

Nog niet opgevallen ?!

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering

Zijn er niet, alles top !!

Pluspunten

Prima. Leuk berichtje erbij in de doos

Pluspunten

Snelle bezorging en netjes met een leuke persoonlijke boodschap. Ook erg leuk dat er extra kadootjes bij zaten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Leuk handgeschreven briefje bij de bestelling

Geen pompje bij een literfles shampoo. Ben dit van andere webshops wel gewend. Een vraag hierover via fb gesteld. Deze is gelezen, maar geen reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb niet alle producten ontvangen die ik besteld heb, en ondanks dat ik dit al drie keer met kopietje van factuur en foto als bewijs heb gemaild, ontvang ik maar geen inhoudelijke reactie en is dit nog steeds niet opgelost. Het kost me veel tijd en moeite en 25 euro.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling was niet op tijd klaar, jullie lieten mij dat telefonisch weten. Kreeg de keuze tussen iets anders, maar ik wou dat niet, altijd zeer vriendelijk aan telefoon. Ik kreeg uiteindelijk vandaag alles zoals gewenst toegestuurd met zelfs een aardig geschreven intentie, wat ik leuk vond.

Doe zo verder

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd .Klasse

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel op de hoogte gesteld indien een product niet op voorraad is. Goede kwaliteit producten!

Product na bestelling en na betaling niet op voorraad. Beter niet aanbieden. Teleurstellend bij een verwachte levering, had het artikel hard nodig.

Pluspunten

super service prijzen zijn goed alleen maar positief en nog een lief bericht in mijn pakket gekregen waardeer ik enorm dank jullie wel

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime collectie artikelen op voorraad.

Beter reageren op mail. Ik heb op 26/4 gereageerd op uw mail dat de bestelling vertraging had. Daar heb ik geen reaktie op gekregen en op 29/4 ontvang ik deze mail om uw bedrijf te beoordelen. Ik zou het prettig vinden alsnog een reaktie te ontvangen op mijn mail van 26/4

Pluspunten

Snel verstuurd, prima verpakt, persoonlijke noot.

Pluspunten

Goede service, en persoonlijke touch op de nota!

Schrok laatst dat de kms california producten een nieuwe verpakking hebben bij het openen van m'n pakket, tuurlijk snap ik dat er een overgangsperiode is, ik wist door de oude foto's wat ik kocht, mss toch beter deze te updaten op jullie site, verder niks op te merken, ga zo door!

Pluspunten

Super snelle levering en netjes verpakt en een persoonlijk briefje erbij.

Pluspunten

Goede site, snelle levering.

Geen.

Pluspunten

de prijs en de service.

Pluspunten

Afterpay mogelijkheid Snelle levering Duidelijke site Nette prijzen Goede track en trace

zou het niet weten

Pluspunten

positief, snelle levering, en prettig achteraf betalen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb na vier dagen de bestelling nog niet

Pluspunten

Haarwereld biedt een uitmuntende service, de klantvriendelijkheid is zeer goed. Haarwereld biedt bovendien een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

Er zijn geen verbeterpunten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

één van mijn twee producten werd snel geleverd. De andere zou nagestuurd worden. Ik werd hier netjes over geinformeerd

Hou je eigen communicatie in de gaten. Jullie informeren mij over deellevering die een paar dagen later geleverd zou worden. Deze wordt niet geleverd en als ik er vervolgens vraag waar deze blijft wordt mij gezegd dat alles is geleverd. Dat klopt niet. Het was zelfs dezelfde servicemedewerker. En als ik dan vervolgens op reageer dat het niet klopt en dat jullie niet eerlijk zijn dan wordt er helemaal maar niet meer gereageerd. Ik heb er nu maar een berichtje op facebook gestuurd wie weet reageren jullie dan wel. Het is inmiddels een week later dan dag waarop het tweede deel zou worden verzonden maar helaas nog helemaal niks. Waardeloos!

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen