Alles prima en correct verlopen volgens afspraakak

Zwarte aluminium buis had lichte beschadiging

Ik had een 6 meter lange aluminum buis besteld die in bubblewrap verpakt was aangekomen. Eenmaal de bubblewrap er af gehaald bleken er twee plekken op de buis beschadigd te zijn. Eentje een kras van ca. 15 cm en een ronde beschading (leek haast een mislukte boorpoging.) Uiteindelijk zelf de buis met een nieuw gekochte spuitbus bijgespoten (omdat claimen me teveel gedoe was), maar het is jammer dat dit nodig was, vandaar een onvoldoende en 2*

Topmaterialen en snelle levering!!

Snelle levering, goed materiaal, en ook keurig op maat gezaagd zoals gewenst. eerder en vaker besteld, ook leuke ideeën om zelf te maken

Kwaliteit en snelle levering

Als je midden in een project zit is het erg fijn als de levering van je bestelling snel wordt geleverd. Dat was hier dus het geval.

snelle correcte levering

Mijn bestelling snel, juist en correct geleverd. Topkwaliteit, volgens verwachting

Prima bedrijf

Makkelijk bestellen en goed ingepakt geleverd.

Top bedrijf !

Snelle levering, en zeer vriendelijk aan de telefoon. Zeker een aanrader .

snelle levering,

pallet met buizen beschadigd tijdens transport ik wacht nog op montage tekeningen voor bank leeds, stoel leeds, tafel liverpool. lentes gezzagde buizen is 1 grote puzzel nu

Snellen levering

Makkelijk te bestellen

Snel geleverd, doen wat ze beloven.

Snel geleverd, doen wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden.

Alles naar verwachting

Besteld en geleverd

Fijne website,goede info.aanrader

Zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen en de snelle levering.

snel en proper afgeleverd

top

prima snelle service en scherpe prijs

o

Keurige levering conform afspraak

Mooie levering voor beperkte prijs.

Altijd goede levering

Niets op aan te merken behalve bovenstaande: altijd goede levering

Alles prima in orde

Niet op te merken, alles verliep erg vlot, bedankt.

tevreden

Wel was de levering niet aan huis en aan een leverpunt in de buurt. Zogezegd "langs geweest en niet thuis" wat zeker niet het geval was geweest omdat we met twee zeer aandachtig de voordeur in het oog hielden!!

prima dienstverlening

zoals het hoort!

Helemaal top

26,9 aluminium zwart buis zijn bij mij gordijnroede. En de vrachtvervoerder heb mij geholpen om het naar 3 hoog op te steken.. Ben een tevreden klant.

Duidelijk, snel en mooie kwaliteit

Prettig

Lange Kleiweg 62M

2288 GK Rijswijk

Over Buiskoppelingshop.nl

Buiskoppelingshop.nl levert het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) steigerbuizen, buiskoppelingen, accessoires en meubelpakketten voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze producten worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen, het inrichten van kantoren en winkels en nog veel meer! Het streven is om bestellingen met koppelingen en/of accessoires die vóór 14:00 uur worden geplaatst (op een werkdag) nog dezelfde dag te verzenden. Dat betekent doorgaans dat uw bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd. Wanneer ook buizen worden besteld dan hanteren wij een levertijd van ca. 1 - 2 werkdagen. U ontvangt een track & trace link, zodra deze door de betreffende vervoerder beschikbaar is gesteld.