Laden reviews...
121 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle en betrouwbare levering, een duidelijke webshop en een goede prijs-kwaliteit. Er is veel waardering voor het brede assortiment en de eenvoudige bestelervaring. Enkele ervaringen met leveringen of communicatie waren minder, maar die problemen werden meestal vlot opgelost. In het geheel genomen is de tevredenheid hoog.
Heel stevige buizen, en prijs kwaliteit uitstekend.
17 July 2026
Michel
Destelbergen
Goeie artikelen Maar de verzendkosten met een koeriersdienst zijn vreselijk duur voor 1 steigerbuis Is post .nl niet een optie ? Het is dat ik deze nodig had Omdat ik in 2021 ook een bestelling deed En ik dezelfde steigerbuis wou Maar 25 euro of 26 euro voor verzendkosten dat is absurd hoog
16 July 2026
Cornelia
Doesburg
Had bij mijn bestelling iets vergeten en dit werd via telefoon direct aangepast. Top service
15 July 2026
Johan
Gent
Perfect snel en goed geleverd.
14 July 2026
Maastricht
Voor kleine privé bestellingen, kan er vast wel een goedkopere bezorgservice gevonden worden (?)
14 July 2026
Peter
Almere
De levertijd is vele te lang ten opzichte van de hoge transport kosten die jullie vragen. Bestelling (levering uit voorraad!) dd. 8 juli j.l. is nog steeds niet binnen.
13 July 2026
Haaren
Het materiaal is prima, maar ik was niet zo tevreden over de levering. Positief: de levering gebeurde snel Negatief: ik kon geen alternatieve plek aanduiden om het materiaal te laten leveren. Ik kon de levertijd niet aanpassen. De dag van de levering werd de leveringstijd 4x aangepast, wat erg onhandig was.
13 July 2026
Roos
Gent
In een paar klikken hebben wat je nodig hebt.
8 July 2026
Gert
Brugge
Client service and after sales is 10/10 This is my place to go from now on
8 July 2026
Alexandru
Kontich
Jammer telefonisch niet goed berijkbaar
7 July 2026
Wiebe
Veendam
Tip: lever er een passend inbussleuteltje bij. Nabestellen bleek extreem duur. Doe net als IKEA!
3 July 2026
Tjalling
Haren
Het was de eerste maal dat ik enige bestelling plaatste bij deze firma. Degelijke verzendinfo en zeer snelle levering.
2 July 2026
benny
Helchteren
de communicatie kan verbeterd worden het is moeilijk iemand aan de lijn te krijgen.
2 July 2026
C W
Almere
Was niet thuis netjes snel en achter bezorgd
1 July 2026
Femja
Sijbekarspel
De bestelling kwam snel binnen en klopte precies in aantallen. Dus erg prettig
29 June 2026
Remco
Zaandam
Zeer snelle levering en onderdelen die voldoen aan de hoogste kwaliteit. Dit bedrijf is een echte aanrader!!!
24 June 2026
Ronny
Scherpenheuvel-Zichem
Makkelijk bestellen, correcte levering, tevreden met aankoop.
24 June 2026
toon
Uden
Mooi materiaal
23 June 2026
Hans
Wageningen
Good .Only the track and trace was confusing in the beginning .Track and trace messages where a bit late . But everything worked out well. Excellent delivery service . Delivery man was nice and helpful.
22 June 2026
Antony
Nijmegen
Snel geleverd ondanks manko maar werd dag erop geleverd
18 June 2026
Arnold
Oud Gastel
Zeer goede ervaring
17 June 2026
Yoeri
Belgie
Nabestelling gedaan telefonisch. Is ook met de originele bestelling meegeleverd en alles binnen 1 dag bezorgd
11 June 2026
Ruime keuze, snelle levering
9 June 2026
Geert
Beegden
Snelle levering met de buizen keurig op maat geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
8 June 2026
Michiel
IJmuiden
Buiskoppelingshop.nl levert het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) steigerbuizen, buiskoppelingen, accessoires en meubelpakketten voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze producten worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen, het inrichten van kantoren en winkels en nog veel meer!
Het streven is om bestellingen met koppelingen en/of accessoires die vóór 14:00 uur worden geplaatst (op een werkdag) nog dezelfde dag te verzenden. Dat betekent doorgaans dat uw bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd.
Wanneer ook buizen worden besteld dan hanteren wij een levertijd van ca. 1 - 2 werkdagen. U ontvangt een track & trace link, zodra deze door de betreffende vervoerder beschikbaar is gesteld.
Lange Kleiweg 62M
2288 GK Rijswijk