Geweldige service, goede kwaliteit

Ik had een fout in mijn bestelling gemaakt waardoor ik enkele onderdelen opnieuw moest bestellen. De fout lag bij mij maar uit ze hebben mij de fout bestelde artikelen kosteloos nagezonden. Dat is gewoon klasse!

Prima leverning

Voldoet aan verwachting

perfect

simpel en goed

Prima..!

Ik heb hier al een aantal keren iets besteld, deze keer werd ik gebeld of t wel klopte omdat ik twee maten koppelingen besteld had, erg netjes hoor.! Het is de volgende dag binnen, goede kwaliteit, wat wil je nog meer..!!

Waren precies, of iets beter, dan belooft

Levering twee keer een dag later - daarom geen 10 (was er nog steeds binnen een week)

verwarrend

de communicatie van buiskoppeling is perfect, maar het transportbedrijf waar jullie mee werken is totaal verwarrend : eerst krijg je melding dat goederen geladen zijn, 10 minuten later dat ze geweigerd zijn en dit zo 6 dagen na elkaar ( van donderdag tem dinsdag ). als jullie een goede reputatie willen behouden raad ik jullie aan om een stipt en betrouwbaar transportbedrijf onder de arm te nemen. Zo is het bij ons als ik de volgende keer dergelijk materiaal stipt nodig heb dan zal ik die elders bestellen ook al zijn ze elders misschien iets duurder

Goed produkt

Voldoet aan verwachtingen.

Service is uitstekend!

Koerier deed er langer over dan de volgende werkdag. Buiskoppelingshop.nl ging er achteraan en reageerde meteen.

Snelle levering van juiste materiaal

Was op zoek naar speciale maat buis en hier gevonden en prima geholpen

Voorlopig niet oke, zie onderstaande reactie

Ik heb jullie een vraag gesteld om het mogelijk was mijn goederen om te ruilen, ik heb hierop echter nog geen enkele reactie gekregen.

Bon prix, livraison rapide, produit de qualité

Bon prix, livraison rapide, produit de qualité

Top service en top kwaliteit

Een heel positieve ervaring, order werd snel verpakt en verzonden en alles kwam net verpakt en mooi op tijd aan. Producten zijn kwalitatief sterk, een aanrader!

Super snelle levering

Koppelstukken aangekocht en super snelle levering,alles direct kunnen plaatsen.heel tevreden

Vlotte bestelling, snelle levering. Stap per stap info voor de levering. Degelijk materiaal. Kortingscode van 10% was aangenaam meegenomen. Aanrader!

Goede prijs kwaliteit verhouding en uitgebreide keuze

Het gekozen product werd binnen een redelijke termijn geleverd.

Juist artikel snel geleverd

Duidelijke website en vlotte levering

Werkt handig

Klantvriendelijk en snelle levering!

Klantvriendelijk en snelle levering

Geweldig.

Uitstekend bedrijf komt beloftes na.Vlot geleverd prima.

Geweldig advies, service en communicatie

Binnen een zeer korte termijn is op zeer prettige wijze geadviseerd, gecommuniceerd en geleverd. Waardoor een expositie zonder stress opgezet kon worden en een professionele aanblik heeft.

gemakkelijk

correcte levering. snel en goed

Goede prijs en goeie service

Aluminium koker profiel van 25x25mm Niets op aan te merken!

Prima webshop met goede service!!!!!

Grote bestelling gedaan en binnen 2 dagen al in huis. Gebeld of we korting konden krijgen was oke dus een groot compliment voor de service.

kwaliteit en goede service

geweldig

Prima, zowel verzenden als afhalen

Prima, zowel verzenden als afhalen

Lange Kleiweg 62M

2288 GK Rijswijk

Over Buiskoppelingshop.nl

Buiskoppelingshop.nl levert het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) steigerbuizen, buiskoppelingen, accessoires en meubelpakketten voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze producten worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen, het inrichten van kantoren en winkels en nog veel meer! Het streven is om bestellingen met koppelingen en/of accessoires die vóór 14:00 uur worden geplaatst (op een werkdag) nog dezelfde dag te verzenden. Dat betekent doorgaans dat uw bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd. Wanneer ook buizen worden besteld dan hanteren wij een levertijd van ca. 1 - 2 werkdagen. U ontvangt een track & trace link, zodra deze door de betreffende vervoerder beschikbaar is gesteld.