Filtre

Snel geleverd ondanks manko maar werd dag erop geleverd

Zeer professioneel

Zeer goede ervaring

Geweldige service

Nabestelling gedaan telefonisch. Is ook met de originele bestelling meegeleverd en alles binnen 1 dag bezorgd

Snelle leverng

Voor het eerst klant . Kimt zeer betrouwbaar over

Snel en goed

Ruime keuze, snelle levering

goede producten en snelle levering

Snelle levering met de buizen keurig op maat geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Redelijk snel geleverd. Goed verpakt en in de trackings app was redelijk goed in te schatten waar de bezorger was en wanneer hij op bestemming was

Perfecte levering en uitstekende communicatie..

Uitstekende levering op afgesproken plaats daar ik niet thuis was. Eén medewerker van het bedrijf en chauffeur hebben beide met me gecommuniceerd. Heel blij mee. Nu loopt het project geen vertraging op.

Mooie en degelijke kapstok

De kapstok is mooi en van goede kwaliteit. Levering was volgens afspraak. Had alleen wel leuk geweest als er schroeven op kleur en pluggen meegeleverd waren.

Helaas.

Bestelling en levering zeer correct en vlot verlopen. Helaas is er een fout geslopen in de geleverde artikelen en heb ik deze niet tijdig opgemerkt (Mea culpa), ik heb nl. 2 verschillende diameters besteld, zodanig dat ik een lang profiel van 48mm in een kort profiel (grondanker) van 63 mm kan plaatsen. De 2 diameters staan op bestelbon en op de leveringsbon correct vermeld, dus ben ik aan de slag gegaan en heb dit pas na het plaatsen van het grondanker gezien. Ik geef toe dat ik dit zelf had moeten zien voor de verankering, maar dit is niet gebeurd, ik heb dan via de plaatselijke dhz een kleinere diameter steigerbuis kunnen kopen waarmee ik alsnog een verbinding tussen de twee delen heb kunnen maken, probleem opgelost. Dus nogmaals vertrouwen is goed maar controleren is nodig.

Snel geleverd, netjes verpakt. Daarnaast is het een aanwinst voor onze tuin. Heel blij mee!

ruim aanbod - snel geleverd - eerlijke prijs

ruim aanbod - snel geleverd - eerlijke prijs

top, maar met een opmerking

telefonisch contact gehad over een retourzending helaas daar nog geen reactie op gehad.

reageren niet als je de bestelling wil terugsturen

Willen wel graag dat je een beoordeling over hun geeft maar reageren om een mail om je bestelling retour te sturen doen zij niet. En heb ook nog niet mijn geld terug.

Super eenvoudig te bestellen

Correct en stipt. Gemakkelijke webshop

Snelle service en scherpe prijs

Zeer degelijk materiaal voor een scherpe prijs.

Goed spul, duidelijke website, snel geleverd

Ik vind het allleen jammer dat je maar 5% korting krijgt bij aanschaf van een volledige doos van een bepaald onderdeel. De besparing in het magazijn is ongetwijfeld veel meer dan dat, dus misschien mag de klant daar ook wel wat (meer) van meepikken? En een beetje raar dat de aantallen per volle doos op de website meer zijn dan wat er in een echte doos zit. Bijvoorbeeld van onderdeel X staat er op de website dat er 100 in een doos zitten, en dan krijg je een doos geleverd met 90 stuks erin en dan nog een apart doosje met nog 10 extra. Alsof ze stiekem nog wat meer willen verkopen dan gewoon een volle doos.

Snel en goed

Uitgebreid assortiment, snel geleverd.

Nog niet ontvangen.

8 dagen geleden besteld en nog niet ontvangen. Ligt al een week bij dpd, de transporteur. Ik vind dus de keus voor deze transporteur onverstandig.

Rommelig

Aflevering chaotisch. Eerst een dag en dan om 08:00 uur dan de mail verkeerde planning wordt morgen en bij Aflevering waren de koppelstukken niet mee gegeven. Die werden weer een dag later geleverd. Dus twee dagen voor niks vroeg naar de zaak gereden. Bedankt 9u

top

Top bedrijf... snelle levering scherpe prijzen

Alles is perfect verlopen

gemakkelijke website, snelle levering, goeie opvolging

Keurig en snel geleverd

Makkelijk op maat te bestellen. Keurig en snel geleverd.

Levering

Een snelle en correcte levering

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering