Snel in huis

Gemakelijker bestellen en snel in huis

Goed en snel geleverd!

Keurig verpakt, snel geleverd. Site is overzichtelijk. Kortom niks op aan te merken.

Correcte en snelle levering.

Zeer goede service

Gewoon goed!

Snelle leveringen en goede services.

Alles geleverd conform bestelling

Uitstekende producten. Alleen jammer dat er geen keuze m.b.t. dag van levering.

Super geregeld. Ik was iets vergeten te bestellen en is probleemloos met mijn bestelling meegeleverd

Mooi spul

Ik bestel regelmatig deze materialen. Mooi, degelijk en multifunctioneel. Wat nog wel eens vervelend is zijn de gaatjes, die zijn precies 8mm, en met coating zijn ze zelfs kleiner. Dus die boor ik altijd op naar 8,5 of 10mm. Anders moet je heeeel nauwkeurig in het beton boren.

Ik vond wat ik zocht en kreeg het snel thuisgeleverd, perfect !!

zie hierboven

Snelle service toppie

Duidelijke site en snel geleverd

Prima website, snelle levering

Website zeer gebruiksvriendelijk. En spullen worden lekker snel geleverd.

Bestelde artikelen opmaat en snel geleverd

Heel prettig en goede service

Mooi maar wat onpraktisch

Bij de kapstok passen de hangers niet in de breedte en 1 haakje niet in de lengte

prima snelle en corrcte levering

ok

Doen wat ze beloven en nog snel ook.

Doen wat ze beloven en nog snel ook. Bestelling met verschillende maat voering. keurig verwerkt en netjes geleverd

Snelle levering en top materiaal

Prettig bedrijf met goed materiaal en een snelle levering

snel en efficient

Project getekend, koppelingen besteld en klaar is kees ;-)

Een heel goede dienstverlening

gewoon goed

Snelle levering, goed product

Topie

duidelijke website, snelle levering!

op zaterdagavond besteld, dinsdagochtend geleverd! alles netjes verpakt, de maten exact wat ik besteld had, SUPER!

Prima service, snelle levering

Verkeerde maten doorgegeven, maar netjes opgelost door Buiskoppelingshop.nl

snelle correcte levering

altijd snelle en correcte levering. Netjes ingepakt, levering zonder beschadigingen. één maal een onderdeel te kort gehad, is direct in orde gemaakt met spoed bestelling. In't kort, Buiskoppelingshop staat bij mij in mijn snelkoppelingen omdat ik heel tevreden ben over de service en materiaal. Johan

goede service, mist flexibiliteit voor bedrijfsaankopen

heel tevreden van de service, goede bereikbaarheid per telefoon, de website (betaalgedeelte) mist een optie om als vaste klant bestellingen te doen via factuur

Op de chauffeur van de levering na alles perfect

Alles heel netjes op maat gezaagd en volgens afspraak geleverd. Enkel de chauffeur van de levering had zijn dagje niet denk ik en viel heel dik tegen. Een dikke domper op de vreugde.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK