Pluspunten
Pluspunten
Duidelijk.
VerbeterpuntenZorgen dat DHL het geen week laat liggen.
Pluspunten
Leveringstarief veel te hoog voor kleine levering van buizen van 57cm en een aantal koppelingen. Is zelfde prijs dan buizen van 6 meter.
Pluspunten
Heb gekregen waar ik om heb gevraagd, producten zijn goed.
VerbeterpuntenTransportbedrijf geeft geen mogelijkheid tot kiezen tijdvak bezorging , je krijgt pas in de ochtend te weten wanneer de levering plaatsvind, niet meer van deze tijd.
Pluspunten
overzichtelijk website. duidelijke communicatie
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan....
Pluspunten
Goede communicatie , snelle levering, perfect.
VerbeterpuntenMisschien de buiten maten van de koppelingen vermelden op de site.
Pluspunten
VerbeterpuntenVooraf beter aangeven wat het tijdstip voor ophalen is. Medewerker kon aangeven dat dit vanaf 13:00 mogelijk maar dit is nergens terug te vinden. Zet dit op bijvoorbeeld de factUur
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Buitengewone service en afhandeling van mijn bestelling. Toen DHL zijn zoveelste blunder maakte door mede te delen dat mijn adres niet te vinden was, heeft een medewerker de moeite genomen om mijn bestelling persoonlijk bij mij thuis af te leveren! Daardoor kon er toch nog op tijd gebruik gemaakt worden van de bestelde goederen. Een service die je niet vaak meer tegenkomt! Complimenten!!
VerbeterpuntenGeen. Misschien kiezen voor een andere koeriersdienst..?
Pluspunten
Super goeie service en communicatie. Snelle levering zelf het transport bedrijf neemt contact met je op.
VerbeterpuntenKan er op dit moment niet vinden
Pluspunten
Snelle leveringen.
Pluspunten
Heldere site, makkelijk bestellen
Pluspunten
breed assortiment, snelle levering etc
Verbeterpuntenklein puntje, soms zijn de dozen kapot, vooral als ik iets per volle doos bestel, waarschijnlijk wordt er flink mee gegooid door dhl
62M Lange Kleiweg
Rijswijk 2288 GK