Pluspunten
Top bedrijf. Had nog een correctie op bestelling, is perfect doorgevoerd zonder meerprijs
Pluspunten
Duidelijke website, snel geleverd, precies wat we nodig hadden.
VerbeterpuntenDe buiskoppeling waren nog erg vet wanneer ze binnenkwamen, een kleine waarschuwing kan handig zijn. En we hadden om 3 over 14:00 besteld, dus ik had verwacht dat ze de volgende dag nog binnen zouden komen. Echter Was dit natuurlijk niet beloofd.
Pluspunten
Kwaliteit van de buizen en koppelstukken was heel goed,
VerbeterpuntenMelden dat de inbussleutel van de maat buizen die wij gekozen hebben, niet valt onder de standaard-inbussleutels, je moet dus warm aanbevelen om de juiste sleutel mee te bestellen.
Pluspunten
Heldere website / snelle levering!
Pluspunten
conform afspraken
Pluspunten
Pluspunten
Precies volgens de voorwaarden en verwachting zoals die op de site tijdens bestellen leesbaar is. De levering heb ik zelf opgehaald en dan zie je tevens hoe e.e.a. netjes geordend is. Om door een ringetje te halen! Ik werd nog geholpen door een medewerker om de zware buis naar mijn auto te tillen.
VerbeterpuntenNog even met een medewerker staan praten of er ook seperaat steigerhout besteld kon worden? Juist vanwege mijn teleurstellende aankopen van goed hout bij Gamma en Praxis. Goed nieuws! Daar zijn ze volop mee bezig om een gerenommeerd bedrijf hout te laten leveren. Dikke pluim voor bestelling, levering en service.
Pluspunten
Vlot en perfect kwaliteit
VerbeterpuntenGewoon zo ver doen
Pluspunten
maatwerk, groot assortiment koppelingen
VerbeterpuntenMet stelvoetjes oid zou je een frame tussen plafond en vloer kunnen vastzetten en heb je wat meer flexibiliteit. TIP
Pluspunten
Communicatie verliep voortreffelijk !
Pluspunten
Mooie duidelijke site.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel ,duidelijk. Even wennen hoe het zoeken werkt, Daarna gaat het prima.
VerbeterpuntenMeer technische maten (afmeting) Mis een paar onderdelen.
Pluspunten
fout in bestelling werd direct gecorrigeerd, en na geleverd.
Verbeterpuntenbestelling voor verzending goed controleren.
Pluspunten
alles perfect.
Pluspunten
Helemaal prima. goede kwaliteit en prijs
Verbeterpunteninformatie over verzending kunnen beter
Pluspunten
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenprijs zou (nog) gunstiger kunnen
Pluspunten
had per ongeluk de verkeerde lengte doorgegeven dit is na een mailtje aangepast zonder dat er kosten bij kwamen. alles is gewoon goed daarom een 10
Pluspunten
Goed geprijsd en goede kwaliteit. Eeg snel bezorgd.
VerbeterpuntenNa plaatsen bestelling geen bevestigings email gekregen en geen email over levertijd. De volgende ochtend vroeg stond de bezorger al voor de deur en later zag ik pas de email die even daarvoor was verstuurd. Communicatie kan beter.
Pluspunten
Om 15 uur besteld, had het de volgende dag nodig. In principe is de policy voor 14u besteld, volgende dag in huis. Na een fijn telefonisch gesprek hebben ze het alsnog diezelfde dag gemaakt en verzonden! Top service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima korte levertijd, koppelingen allemaal netjes (geen deuken of kromme delen), inbusboutjes strak in de olie.
Verbeterpuntenop dit moment geen
62M Lange Kleiweg