Pluspunten
Alles is top aan dit bedrijf !! Van de bestel site tot aan de levering/bezorging. Servicedesk is attent en denkt mee.
Pluspunten
problemen met levering verkeerde buis maar zonder problemen hebben zij alles direct correct behandeld
Pluspunten
Kristin!
VerbeterpuntenDe bestelmodule werkte niet helemaal vlekkenloos
Pluspunten
Altijd goed en snel geleverd
Pluspunten
doet wat het moet doen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles was mooi op tijd geleverd en de prijs was goed
VerbeterpuntenBeter inpakken de hele buizen wij hadden zwarte waren bekrast en dit was voor een klant dus ik was een beetje teleurgesteld
Pluspunten
Best geprijsde zover ik kon vinden. geen enkel probleem gehad met levering, terwijl het toch best grote en zware pakketten zijn. twee maal iets bij buiskoppelingshop besteld. tweemaal ging alles vlekkeloos
Verbeterpunten-
Deze levering was okay. Bij de vorige zending is de constructie van hetgeen dat ik moest maken gewijzigd en heb daarvoor andere zaken moeten bestellen. Ik zou de koppelingen die ik niet nodig had terug mogen sturen. Toen ik dat wilde doen kreeg ik van een dame te horen dat het binnen veertien dagen moest gebeuren en dat ze de koppelingen niet.terug kon nemen. Ik was het daarmee biet eens omdat me anders is verteld. Ik heb een email gestuurd naar jullie met dit verhaal en heb hier geen antwoord oo gekregen. Dat vind ik slecht.
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenNee , prima
Pluspunten
helder website en snelle levering
Verbeterpuntentransport kosten aan de hoge kant
Pluspunten
Verbeterpuntenbezorgkosten voor een kleine bestelling met buizen voor 19,95€ vind ik aan de hoge kant
Pluspunten
Perfect werkende website, spullen geleverd conform afspraak, gewoon alles duidelijk zoals het hoort!
Pluspunten
goed en duidelijke informatie
Verbeterpuntengeen
De buizen zijn niet mooi afgewerkt. Slecht gespoten.
Pluspunten
perfect product, prima leveringsafspraken zelfs bij grotere bestellingen
Pluspunten
Goede service ook toen er met de factuur iets bleek fout te lopen.
VerbeterpuntenIk heb nu in 2 keer moeten bestellen doordat er niet aangeboden werd om de inbussleutels van 1/4 inch mee te bestellen. Dit was verwarrend (omdat dit geen courante maat is die te koop is in een standaard winkel).
Pluspunten
Alles netjes op tijd en volgens afspraak geleverd. De buizen en koppelingen waren heel goed verpakt, zodat ze niet beschadigd konden raken. Kwaliteit is Super en de prijs was top. Goedkoper kon ik het niet vinden. Heb meerdere sites opgezocht en veel bouwmarkten bezocht, hier was het de betere prijs.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenAls een pakket niet op een datum bezorgt kan worden even een telefoontje of mail voor een nieuwe datum, en geen datum op dezelfde dag maar over een week zodat je nog iets met je werk kan regelen. Ik werd echt voor het blok gezet.
Pluspunten
Goede website, goed product, snelle levering
62M Lange Kleiweg
Rijswijk 2288 GK