Pluspunten
Website is duidelijk en werkt uitstekend om je bestelling te plaatsen....Gisteren besteld overmorgen op maat in huis. Ik heb nu al drie winkels ingericht met de producten van Buiskoppeling shop en niet ik alleen maar ook de klanten verbazen zich over de inrichting van Max Lifestyle op Texel
Pluspunten
Super goedkoop, snelle levering, netjes verpakt en je wordt via je mobiel op de hoogte gehouden wanneer het pakketje bezorgd wordt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, top geregeld.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte afhandeling en grote stock
Pluspunten
Snelle actie, goede service
Pluspunten
Ik heb een hele goede en poditieve ervaring gehad met dit bedrijf en de mensen en ga zeker vaak hier dingen bestellen.
Pluspunten
Vlotter reacties, behulpzaam, snelle levering en aantrekkelijk geprijsd.
Pluspunten
Mooie prijs, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft het versturen.
Pluspunten
Goede technische ondersteuning; buizen worden op maat gezaagd.
Verbeterpuntenrelatief duur tov andere bedrijven
Pluspunten
Zeer snel geleverd/klaargezet en natuurlijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
een gemaakte fout werd zonder problemen verholpen
Pluspunten
Duidelijke site met duidelijke en complete informatie. Enorm snelle levering!
VerbeterpuntenEnorm hoge verzendkosten voor de buizen probeer dit te verlagen door bijvoorbeeld twee keer per maand een koerier een route te laten rijden. Ik denk dat veel klanten best even willen wachten op hun levering als dit de verzendkosten verlaagd.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snel besteld en geleverd
VerbeterpuntenEen bedrijf die deze kwaliteit levert, goeie website en snel levert heeft geen verbeterpunten voor mij.
Pluspunten
eerste levering was op tijd
Verbeterpuntenik wacht nog steeds op een nalevering van elastische koord
Pluspunten
Ik was een onderdeel vergeten bij mijn bestelling... Meteen na bestelling geplaatst te hebben contact opgenomen en het probleem werd heel keurig afgehandeld. Heel positieve ervaring, zeker een aanrader (heb hier besteld omdat de reviews online zo positief waren, blijkbaar is dat volledig terecht)!
Pluspunten
Erg behulpzaam en goede prijs met snelle levering .
Pluspunten
Geen aanvullingen.
VerbeterpuntenBij alle koppelingen zaten keurig zwarte dopjes voor in de inbusschroef, m.u.v. de haak gedraaid.
Pluspunten
Snel geleverd en mooi materiaal
VerbeterpuntenKleine stukken buis beter samenbinden. Wikkelfolie is niet sterk genoeg om korte stukjes buis nij elkaar te houden. Nu zijn er twee verloren gegaan.
Pluspunten
Snel geleverd, goed assortiment.
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. En krijgt een bericht via whatsapp wanneer je bestelling klaar ligt om op te halen.
62M Lange Kleiweg
Rijswijk 2288 GK