Pluspunten
zeer vlotte correcte afwerking
Pluspunten
De communicatie is een sterk punt: over afspraken/levertijden wordt gebeld, heldere offerte, achteraf wordt contact opgenomen, etc. Medewerkers zijn heel vriendelijk en kunnen echt meedenken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ook telefonisch advies
Pluspunten
Meedenken met de oplossing i.p.v. dozen schuiven. Leuke fanatieke mensen daar.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Met name de zaagservice is perfect. De buizen worden heel goed verpakt en zijn daardoor makkelijk in ontvangst te nemen.
VerbeterpuntenIk zou toch graag wat meer uitgewerkte voorbeelden zien. Inclusief een prijs opgave. Het aantal koppelingen (en dus de kosten) lopen al snel op.
Pluspunten
Goed advies, goed bereikbaar en snelle service.
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding!
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn vrij hoog. Maar doordat de prijzen erg gunstig zijn, is het niet zo heel erg.
Pluspunten
Snelle levering en direct advies vanuit de klantenservice!
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
- levert volgens afspraak - gaat zeer correct om met klachten - betrouwbaar
Pluspunten
Snel en overzichtelijk!
Pluspunten
Denken graag met je mee bij vragen of specifieke wensen.
Pluspunten
Snelle levering en snelle nalevering. Was wat vergeten, maar had dit de volgende dag al in huis. Prima.
Pluspunten
Goede, duidelijke en snelle communicatie
Pluspunten
Snel en eenvoudig te bestellen.
Pluspunten
kan er niks anders van maken, ben helemaal tevreden zelfs enthousiast over deze shop
Pluspunten
Prettige persoonlijke benadering!
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Amanda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Een webshop wordt nog wel eens als onpersoonlijk beschouwd, maar wij vinden persoonlijk contact juist essentieel. Leuk dat je dat zo hebt kunnen waarderen! Graag tot ziens! Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
Dit bedrijf had precies wat wij nodig hadden!
VerbeterpuntenBij de laatste bestelling kwam de levering helaas een dag later. Dit was jammer. Maar goed enkele weken later hebben we de buiskoppeling stukken toch nog kunnen gebruiken.
Beste Nikolien, Bedankt voor je reactie! Fijn dat we jullie goed van dienst hebben kunnen zijn! Wel jammer van de vertraagde levering. Bestellingen tot 14:00uur worden door ons nog dezelfde dag verstuurd. Wellicht dat bij de aflevering iets mis is gegaan. Onze excuses hiervoor! In geval van onvermijdelijke deadlines kunnen wij overigens zgn. tijdzendingen inplannen die gegarandeerd de volgende werkdag voor 12:00 uur worden afgeleverd. Misschien een optie voor een volgende keer. Nogmaals bedankt voor de feedback en graag tot ziens! Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering. Aardige vriendelijke mensen.
Verbeterpuntentot nu toe zeer tevreden Ga zo door!!!
Bedankt voor de leuke beoordeling! Fijn dat jullie onze dienstverlening zo kunnen waarderen. Graag tot ziens! Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
62M Lange Kleiweg
Rijswijk 2288 GK