Laden reviews...
104 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle en betrouwbare levering, een duidelijke webshop en een goede prijs-kwaliteit. Er is veel waardering voor het brede assortiment en de eenvoudige bestelervaring. Enkele ervaringen met leveringen of communicatie waren minder, maar die problemen werden meestal vlot opgelost. In het geheel genomen is de tevredenheid hoog.
Ze hebben alle soorten koppelingen, type buizen voor een goede prijs. Alles wordt snel thuisbezorgd. Prima zaak, zal de volgende keer weer daar bestellen.
22 January 2021
lede
Zie bovenstaand
Louis
Vuren
snelle levering, meedenkend, goede prijs/kwaliteitsverhouding
Bas
Waalwijk
Alles op voorraad. Snelle levering en achteraf betalen. Super
Eveline Schmitz
Heel
niets op aan te merken
Arno
Raalte
Vlot geholpen, volledige afhandeling, complete levering op maat. Hele snelle levering ondanks Corona. Waar je bij andere bedrijven dagen tot weken langer moet wachten vanwege Corona leverden ze gewoon volgens de indicatie op hun website. Perfect gewoon.
Eugene
Zaandam
Snelle, complete levering. Goed verpakt. Alle buizen exact op maat.
Job G. Stolk
Biddinghuizen
Mijn online vraag werd zeer snel beantwoord met een duidelijk antwoord . Levering ook zoals gezegd na 2 dagen had ik het . Alles goed verpakt .
Veerle
Bocholt
Ik had een ding zelf verkeerd besteld, door accurate klantenservice snel geholpen.
Joost
Zeist
Makkelijk bestellen, en altijd bereikbaar als je vragen hebt. Dus gewoon klantvriendelijk en flexibel.
René
Mierlo
Prima! goed e communicatie, niet overmaige, maar zeker voldoende. Ook telefonisch bereikbaar. Snel geleverd als 1 pakket. Alles nauwkeurig op maat gezaagd, kon het allemaal zo in elkaar zetten. Alleen de scherpe randjes hadden er wel even afgeveild mogen worden, maar ach.... detail
John
Naarden
de bestelling is netjes afgeleverd.
Arjan
Wijhe
Huib Joosten
Heemskerk
Vriendelijk, behulpzaam en correct.
Niko
Roeselare
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
willem wal
Veendam
Fijne mensen en vriendelijk in het contact
dirk
soest
Al meerdere malen besteld en altijd snel en correct geleverd. Prijzen zijn goed. Zou fijn zijn als er een inbussleutel bij geleverd werd. Deze maat zit niet standaard bij mijn inbussetjes
Martijn
Vlaardingen
Duidelijke website, waardoor in 1 keer de goede bestelling gedaan kan worden. Betaling ging gemakkelijk en goede levering uiteindelijk. Prima service!!
Bernard
Sassenheim
Cut to exact size and friendly delivery and fast delivery. Great service. Recommend them all the way.
Ansumi Tidbury
Monster
Verkeerde spullen besteld (te groot). Gewoon teregsturen en geld terug! Snel en simpel!
Stijn
Zaltbommel
Snel geleverd en een overzichtelijke website .Goed materiaal en een goede prijs.Toppie een aanrader.
Theo
Druten
Ik heb de buiskoppelingen gebruikt om een mooie constructie te maken voor deThuis gym... Goede materialen en niet duur. Jammer alleen dat ze 2 buizen waren vergeten, maar die had ik na een belletje binnen 2 dagen ook binnen.
Joost Pot
Amsterdam
Buiskoppelingshop.nl levert het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) steigerbuizen, buiskoppelingen, accessoires en meubelpakketten voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze producten worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen, het inrichten van kantoren en winkels en nog veel meer!
Het streven is om bestellingen met koppelingen en/of accessoires die vóór 14:00 uur worden geplaatst (op een werkdag) nog dezelfde dag te verzenden. Dat betekent doorgaans dat uw bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd.
Wanneer ook buizen worden besteld dan hanteren wij een levertijd van ca. 1 - 2 werkdagen. U ontvangt een track & trace link, zodra deze door de betreffende vervoerder beschikbaar is gesteld.
Lange Kleiweg 62M
2288 GK Rijswijk