Heel erg goed

Hele goede service van a tot z Ook de prijs is meer dan ok Als je bvb vergelijkt met andere e-shops

Top geregeld alles was goed

Goeie service alles perfect

prima uitleg bij bestelling

bij bestelling enkele punten die voor probleem zorgden bij ontwerp mooi en simpel opgelost door medewerker waardoor alles overzichtelijker is geworden

Snelle en complete levering.

De spullen waren scherp geprijsd, werden netjes en optijd geleverd.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Super. Binnen 1 dag alles op maat in huis.

Overzichtelijk bestellen, alles snel in huis.

Ik kreeg wat ik nodig had

Snelle levering, prima berichtgeving.

geweldig bedrijf

regelmatig bestel ik hier mijn producten, laatst de tafel liverpool gekocht xl uitvoering, supermakkelijk in elkaar te zetten en extra steigerhout voor een bar te maken was ook zeer voordelig, jongens ga zo door !!

Heel ruime keuze. leuke ideen voor toepassing.

sommige onderdelen zijn niet duidelijk op de site bv damwandplaat: is ook diameter 48 mm en is van aluminium. Verbeterpunt: betere omschrijving en meerdere foto's van alle kanten. Als je iets komt ruilen zijn de kosten meer dan bij een order.

Voor onze kliko,s (3 stuks) hebben we een afscherming gemaakt met alum. buizen met buiskoppelingen ,om het uit het zicht te houden van de straat, waarvoor de buiskoppeling shop ongekend vele soorten koppelingen , buizen en accessoires in voorraad hebben, dus dan is het simpel om iets te ontwerpen en uit te voeren.

Erg tevreden

Snel vriendelijk

Gemakkelijk en snel geregeld en geleverd.

We wilde een andere maat buiskoppelingen en konden dit zo omruilen.

De goedkoopste die er is en snelle levering en service. Top

Zeer goed.

Zeer communicatief, accuraat en waar voor het geld.

Goed verzorgde levering en zeer concurrerend in prijs

Beetje duistere ruimte bij afhalen, komt niet zo klantvriendelijk over.

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering. Fantastisch!

snel en betaalbaar , zeker aanzienlijk goedkoper dan bv Karwei, Gamma, Prax etc

Alleen opmerkingen bij de aanvraag moet gelezen worden

OK

OK

Goede kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden

Goede ervaring

Goed geen klachten snelle levering😁

Dik tevreden

Prijs kwaliteit is top! Nu de zwarte buizen en koppelingen besteld. Prima kwaliteit en zo in Rotterdam opgehaald..

Goede materialen en snelle service!

Kan niets negatiefs vinden

Besteld, betaald, ontvangen ,zonder gehannes...

Prima prijs-kwaliteit

Snelle levering en prima prijs-kwaliteit verhouding

Lange Kleiweg 62M

2288 GK Rijswijk

Over Buiskoppelingshop.nl

Buiskoppelingshop.nl levert het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) steigerbuizen, buiskoppelingen, accessoires en meubelpakketten voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze producten worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen, het inrichten van kantoren en winkels en nog veel meer! Het streven is om bestellingen met koppelingen en/of accessoires die vóór 14:00 uur worden geplaatst (op een werkdag) nog dezelfde dag te verzenden. Dat betekent doorgaans dat uw bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd. Wanneer ook buizen worden besteld dan hanteren wij een levertijd van ca. 1 - 2 werkdagen. U ontvangt een track & trace link, zodra deze door de betreffende vervoerder beschikbaar is gesteld.