Filter

vandaag besteld, overmorgen in huis.

1ste keer besteld. En netjes bezorgd in goede verpakking.

Kwaliteit ten top

Nu op korte tijd een aantal bestellingen geplaatst en elke keer op tijd en correct gelevert.

keurig opgelost!

Het ging even fout met de levering, deze kwam in 3e. Via de mail gecommuniceerd en het werd allemaal keurig opgelost. In het verleden al vaker bestellingen gedaan, dus we hadden het volste vertrouwen dat het helemaal goed zou komen.

snelle levering, goede service!

Snelle levering, vriendelijke assistentie bij support, correct en goede kwaliteit materiaal. We werken zeker nog samen.

Top service,erg tevreden over de materialen. Mvg Ytuinen

Alles prima en correct verlopen volgens afspraakak

Zwarte aluminium buis had lichte beschadiging

Ik had een 6 meter lange aluminum buis besteld die in bubblewrap verpakt was aangekomen. Eenmaal de bubblewrap er af gehaald bleken er twee plekken op de buis beschadigd te zijn. Eentje een kras van ca. 15 cm en een ronde beschading (leek haast een mislukte boorpoging.) Uiteindelijk zelf de buis met een nieuw gekochte spuitbus bijgespoten (omdat claimen me teveel gedoe was), maar het is jammer dat dit nodig was, vandaar een onvoldoende en 2*

Topmaterialen en snelle levering!!

Snelle levering, goed materiaal, en ook keurig op maat gezaagd zoals gewenst. eerder en vaker besteld, ook leuke ideeën om zelf te maken

Kwaliteit en snelle levering

Als je midden in een project zit is het erg fijn als de levering van je bestelling snel wordt geleverd. Dat was hier dus het geval.

snelle correcte levering

Mijn bestelling snel, juist en correct geleverd. Topkwaliteit, volgens verwachting

Prima bedrijf

Makkelijk bestellen en goed ingepakt geleverd.

Top bedrijf !

Snelle levering, en zeer vriendelijk aan de telefoon. Zeker een aanrader .

snelle levering,

pallet met buizen beschadigd tijdens transport ik wacht nog op montage tekeningen voor bank leeds, stoel leeds, tafel liverpool. lentes gezzagde buizen is 1 grote puzzel nu

Snellen levering

Makkelijk te bestellen

Snel geleverd, doen wat ze beloven.

Snel geleverd, doen wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden.

Alles naar verwachting

Besteld en geleverd

Fijne website,goede info.aanrader

Zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen en de snelle levering.

snel en proper afgeleverd

top

prima snelle service en scherpe prijs

o

Keurige levering conform afspraak

Mooie levering voor beperkte prijs.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK