Filter

Goede communicatie ook al gaat er iets fout met de bestelling

zoals omschreven

goede service

tevreden over de geleverde diensten ,problemen worden vlug opgelost.

Snel, correct en goede communicatie

Na een fout door transporteur tijdens levering is er direct de juiste actie genomen om het probleem zo snel mogelijk op lossen. Topservice!!

Zoals beloofd, op tijd en deze keer compleet.

Koppelingen en buizen besteld Koppelingen zijn direct geleverd maar geen nieuws van de buizen, die zijn 3 weken nadien geleverd zonder één bericht dat ze nog gingen geleverd worden

levering was prima

Heb geen lange leveringstijden ervaren. Eerste aankoop en afhandeling was positief.

Correcte levering in korte termij’p

Wat ik zocht heb ik bij jullie gevonden,

Zeer duidelijke site, supersnelle levering en 100% service

Wat ik zocht heb ik snel gevonden, besteld en de volgende werkdag werd het uitgeleverd. De factuur stond op een verkeerde naam (mijn fout) en werd binnen een uur nadat ik er om gevraagd had gecorrigeerd. Top!

Echter, er zat 1 vijsje tekort in mijn bestelling.

Goedkoop en snel geleverd

Zie boven

Goed materiaal

de verzendingskosten zijn Veel te hoog

Afspraak is afspraak en daar kun je wat mee

bestelling gedaan met verzoek tot snelle levering en dat is gebeurt waar ik heel blij mee ben.

Positieve ervaring

Prima Kwaliteit, producten snel geleverd.

Goede productbeschrijving, goed verpakt, juist geïnformeerd.

Erg goede service!!

Mijn online bestellingen bij jullie gaat tot nu toe gewoon prima zoals ik ervan verwacht heb. Ik had met een deadline te maken en met de ontbrekende artikelen werd ik snel geholpen waardoor ik mijn project toch een goede voortgang kon geven. Dank!!

netjes op tijd, keurig verpakt, goede prijs kwaliteitsverhouding

Goede service!

+ webshop; + telefonisch advies; + bestelling (precies op maat!); + levering; + prijzen. - kan eigenlijk geen minpunten bedenken. Inmiddels vaste klant.

Een verademing om zaken mee te doen.

Top bedrijf. Zeer professioneel. Duidelijke site, snelle bestelling, snelle en duidelijke communicatie en snelle keurige levering. Zelfs in Corona-tijd binnen een a twee dagen. Prima kwaliteit. Heb onlangs 3 bestellingen binnen een week bij hun gedaan en ook te maken gekregen met een vergissing, die door hun zeer professioneel en coulant werd opgelost. Een verademing om zaken mee te doen. Aanrader!!!!

Op tijd geleverd en een goede service

Fijne wielen

Slechte bezorging

Eerste levering onaangekondigd langs geweest, afspraak voor nieuwe levering alleen op hele dagen mogelijk, kort van te voren een tijdsperiode via mail aangegeven gekregen, levering 1,5 te vroeg buiten door DGL opgegeven tijdsperiode. Als je zelf een baan hebt is deze vervoerder (DGL Oosterhout) te onnauwkeurig. Buiskoppelingshop prima, levering materiaal slecht.

Prima,

Neyjes op tijd geleverd

Zeer correct bedrijf

Zeer correct snelle levering en bij retour zijn ze super snel met crediteren van mijn aankoop bedrag Super service en servicegericht

Goed geregeld

Verpakking bij verzending kan soms wat beter, maar verder alles top!

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK