Laden reviews...
104 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna uppger att leveransen är snabb och pålitlig, webbplatsen är tydlig och pris-kvalitet-förhållandet är bra. De uppskattar det breda sortimentet och enkel beställning. Ibland uppstår förseningar eller kommunikationsproblem, men de flesta frågor löses snabbt. Övergripande är nöjdhet med kvalitet och service hög.
anoniem
Pluspunten
Prima korte levertijd, koppelingen allemaal netjes (geen deuken of kromme delen), inbusboutjes strak in de olie.
Verbeterpuntenop dit moment geen
Joen
Tricht
Pluspunten
Alles is top aan dit bedrijf !! Van de bestel site tot aan de levering/bezorging. Servicedesk is attent en denkt mee.
VerbeterpuntenGeen
Erwin
Den Helder
Andy
Den Hoorn
Pluspunten
problemen met levering verkeerde buis maar zonder problemen hebben zij alles direct correct behandeld
anoniem
Pluspunten
Kristin!
VerbeterpuntenDe bestelmodule werkte niet helemaal vlekkenloos
Marcel
Pluspunten
Altijd goed en snel geleverd
Arjan
Best
Sander
Vlaardingen
Pluspunten
doet wat het moet doen
Verbeterpuntengeen
12 February 2019
marthijn houtveen/Hertzinger
Leusden
Pluspunten
Alles was mooi op tijd geleverd en de prijs was goed
VerbeterpuntenBeter inpakken de hele buizen wij hadden zwarte waren bekrast en dit was voor een klant dus ik was een beetje teleurgesteld
Winkotech
Rekem
Pluspunten
Best geprijsde zover ik kon vinden. geen enkel probleem gehad met levering, terwijl het toch best grote en zware pakketten zijn. twee maal iets bij buiskoppelingshop besteld. tweemaal ging alles vlekkeloos
Verbeterpunten-
Bart
Schijndel
Deze levering was okay. Bij de vorige zending is de constructie van hetgeen dat ik moest maken gewijzigd en heb daarvoor andere zaken moeten bestellen. Ik zou de koppelingen die ik niet nodig had terug mogen sturen. Toen ik dat wilde doen kreeg ik van een dame te horen dat het binnen veertien dagen moest gebeuren en dat ze de koppelingen niet.terug kon nemen. Ik was het daarmee biet eens omdat me anders is verteld. Ik heb een email gestuurd naar jullie met dit verhaal en heb hier geen antwoord oo gekregen. Dat vind ik slecht.
Beveelt niet aan
Purple Vision Interieur
Veldhoven
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenNee , prima
Theo
Winterswijk Woold
Pluspunten
helder website en snelle levering
Verbeterpuntentransport kosten aan de hoge kant
10 February 2019
Rini
Renesse
Pluspunten
Verbeterpuntenbezorgkosten voor een kleine bestelling met buizen voor 19,95€ vind ik aan de hoge kant
10 February 2019
Theo
Hellevoetsluis
Pluspunten
Perfect werkende website, spullen geleverd conform afspraak, gewoon alles duidelijk zoals het hoort!
VerbeterpuntenGeen
8 February 2019
Stefan van Zuijdam
Rijnsburg
Pluspunten
goed en duidelijke informatie
Verbeterpuntengeen
8 February 2019
gewoon doen fashion en styling
bergschenhoek
timmerbedrijf Nelemans
Leiden
Joris
Meerhout
De buizen zijn niet mooi afgewerkt. Slecht gespoten.
Beveelt niet aan
Karel
Sint-Kruis
Pluspunten
perfect product, prima leveringsafspraken zelfs bij grotere bestellingen
Leo Botel Ophoven
Kinrooi
Pluspunten
Goede service ook toen er met de factuur iets bleek fout te lopen.
VerbeterpuntenIk heb nu in 2 keer moeten bestellen doordat er niet aangeboden werd om de inbussleutels van 1/4 inch mee te bestellen. Dit was verwarrend (omdat dit geen courante maat is die te koop is in een standaard winkel).
Merchandise Essentials
Roeselare, België
Pluspunten
Alles netjes op tijd en volgens afspraak geleverd. De buizen en koppelingen waren heel goed verpakt, zodat ze niet beschadigd konden raken. Kwaliteit is Super en de prijs was top. Goedkoper kon ik het niet vinden. Heb meerdere sites opgezocht en veel bouwmarkten bezocht, hier was het de betere prijs.
Patrick
Wijlre
Johan
Veldhoven
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenAls een pakket niet op een datum bezorgt kan worden even een telefoontje of mail voor een nieuwe datum, en geen datum op dezelfde dag maar over een week zodat je nog iets met je werk kan regelen. Ik werd echt voor het blok gezet.
Femke
Leeuwarden