Snelle levering en prima prijzen

Snelle levering Breed assortiment Prima prijzen

Doet wat het beloofd

Prima kwaliteit snelle service. Helemaal prima

Produkt goede prijs-kwaliteit

Prima geholpen. Prima service!

Matig qua voorraad

Ik vind het best wel slecht dat de voorraad niet op peil is voor de jeugd van Pinoké

Top ervaring

Nog maar 2x iets besteld bij jullie en telkens top. Bestellen en telkens dag nadien in huis. Geen opmerkingen. Top service en topartikelen vr zeer scherpe prijzen.

Mooie adidas shirt met lange mouw.

Prachtige mooie trui, kleuren echt zoals afgebeeld. Pasvorm geweldig.

Helemaal goed

Zoals altijd super prijs/ kwaliteit

We kopen altijd alle hockeyspullen hier en altijd naar volle tevredenheid.

Prima procuct, zondag bestyeld en maandag ontvangen!!!

Duur, lange levertijd, maar de spullen zijn goed

Op de website staat dat het dezelfde werkdag wordt verzonden, ik heb de spullen op vrijdag besteld en het kwam pas woensdag aan. Hockeydirect is de enige leverancier van de spullen voor de hockeyclub van mijn dochter, dus ik had niet echt keus, als ik wel keus had, dan ik het niet gekocht vanwege de hoge prijs. €39,95 voor een shirtje is echt absurd. De spullen voldoen wel aan de verwachtingen en het past goed.

Snelle levering, trage terugbetaling van retourzending!

Helaas waren de kleding van het merk Indian Maharadja te klein (maat valt klein) retour gezonden en twee weken en twee mails verder geen bedrag nog ontvangen!

Gewoon goed

Snel, makkelijk, goede prijs

Letters gingen na uur van de bal af

Letters van de hockey bal waren na uurtje hockey van de bal af. Kleinzoon zwaar gefrustreerd

7 dagen en nog niet binnen

“Volgende dag” klopt echt niet. Ik heb mijn bestelling geplaatst op dinsdag vorige week. Vandaag is het weer dinsdag en geen pakket. 1 kind heeft geen bitje & de ander geen trainings shirts. Ik kocht ALLEEN bij Hockey DIRECT omdat ik deze spullen ook DIRECT nodig had. Heel jammer. Geen idee wanneer onze spullen WEL komen…

super service

Snel geleverd, bedankt

Zeer vlotte service

Overzichtelijke webshop met snelle service

Webshop is erg overzichtelijk en goed navigeerbaar op je mobiel. Ook de voorgestelde filters zijn ideaal als je op zoek bent naar een specifiek produkt. Net als Runningdirect is Hockeydirect een gavoriete store voor onze sportgear

Super fijne online ervaring

Ik bestel al jaren schoenen voor mezelf en mijn kinderen. Snelle levering en als er iets is dan is er snel contact met de klantenservice. Ik ben fan!

Een geweldige vlotlopende en servicegerichte behandeling gekregen van Roos en Eefje??!! Backoffice

Dito.

Ideaal

Ruime keus, geen sportzaak hier in de stad dus erg fijn dat het zo kan. En snel geleverd goede service

Goedkoop, goed en snel geleverd

Vrijdag het één en ander besteld en zaterdag was het in huis. Zondag tijdens de wedstrijd al kunnen gebruiken. Zeer tevreden

Altijd goede prijzen en snel geleverd

Stuk goedkoper dan in de winkel vaak en de volgende dag in huis

Goed assortiment, snelle verzending

Goed assortiment (mede door aanbiedingen), snelle verzending, na retour ook spoedige terugbetaling.

Slecht

De Nieuwe clubkleding leverancier van Pinoké. Beschamend slecht. Tweede speelronde is aanstaande maar nog steeds geen tenue’s beschikbaar in de gangbare maten. Twee keer gemaild met ze. Na lang wachten dan eindelijk een antwoord. Geen inhoudelijke reactie of oplossing. Wacht nog steeds zonder zicht op beschikbaarheid. 2X zaken besteld. 2X niet geleverd op het moment dat beloofd was (de volgende dag)

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk