Top service snel geleverd en top producten.

"’s Avonds besteld, de volgende dag al in huis – super! Ik ga zeker nog iets bestellen, aanrader! Aanrader!

Groot assortiment, scherp geprijsd en snelle levering. Gister besteld, is vandaag op het veld! Helemaal top!

Positieve ervaringen

Meerdere malen dingen besteld. Communicatie altijd duidelijk en snel. Verzending altijd snel. Erg tevreden en de site waar ik als eerste kijk voor hockeyspullen.

Zelfs het telefoonnummer mocht erbij op de sleutel hanger Helemaal top Gewoon bestellen via Bol Dan komen zij met een mail voor verdere gegevens

Super snel geleverd goeie communicatie

Mijn ervaring met Hockey Direct was snel, betrouwbaar en klantgericht.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: vlot bestelproces, duidelijke communicatie en snelle levering – precies wat je verwacht van een goede sportwinkel.

Aankoop bedrag niet terug ontvangen na retourneren

Hockey rokjes retour gestuurd omdat mijn dochter die niet mooi vond. Aankoop bedrag t.w.v. 80,- euro nog steeds niet teruggestort door de winkel

Overzichtelijke webshop, goed assortiment.

Een uitstekende ervaring bij HockeyDirect

Mijn ervaring is uitstekend. Mijn Adidas slippers zijn keurig, onbeschadigd en snel mijn kant opgekomen en ontvangen.

Ik ben er erg blij mee.

Ik heb een mooi trainingspak gekocht. Hij zit heerlijk. Bedankt Groetjes Hilda Buijten

Goede corner maskers gevonden en de volgende dag al in huis.

Verkeerd product geleverd

Met enige spoed nieuwe schoenen nodig, werd er een compleet andere schoen geleverd. Zeer jammer. Excuus gehad van HD en terugbetaling is netjes gedaan.

Super snel

Savonds besteld, volgende dag in huis

Prima omschrijving

Prima toelichting….. ruime keus !! Erg blij met mijn nieuw stick!!

Snelle levering.

Snelle correcte levering

Stick en schoenen besteld, de dag erna in huis. Veel sneller dan verwacht!

2x iets besteld op tijd bezorgd zoals beloofd! Onze zoon is er helemaal blij mee!! Zou er zo nog een keer bestellen

Goede service, ruime keus, goede prijzen, snelle levering en maten kloppen altijd!

Fijne website, die duidelijk en makkelijk te gebruiken is.

Leuke aanbieding en snelle verzending

We waren op stel en sprong opzoek naar hockeyschoenen en hebben deze bij jullie gevonden. In de korting en snel verzonden.

Goede sevice snelle levering

Goede schoenen voor een mooie prijs

Fijn dat je op maat en ondergrond kan zoeken. Snelle levering

Prima en snelle service/ levering.

Nvt

Fijne site snel geleverd

Bestelling was geleverd via de aangegeven bestel tijd.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over HockeyDirect.nl

HockeyDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hockeyartikelen. Het assortiment omvat hockeysticks, kleding, schoenen, tassen, ballen en beschermingsmaterialen van gerenommeerde merken. HockeyDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele hockeyers en biedt deskundig advies, een uitgebreide collectie en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is HockeyDirect.nl de ultieme bestemming voor hockeyliefhebbers.

Over Passa Sports