Laden reviews...
3.459 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Duidelijk, snel correct
Jessica
Nijverdal
Duidelijke communicatie, snelle levering.
Luc
Welten
Mijn kleinzoon was helemaal blij met zijn sportkleding. De informatie en verzending was optimaal.
Mieke
Opheusden
Everything went perfectly as planned
Mark
Rotterdam
Super lichte schoen en de pasvorm was perfect voor mijn voet, de maatvoering is true to size. Daarnaast ook een zeer scherpe prijs voor dit model en snel geleverd!
jeroen
Nijmegen
Tom
Leusden
Het bestellen, de levering en de nazorg gingen in principe vlekkeloos in elkaar over en het geleverde zat netjes in originele verpakking en voldoet volledig!
Rene
Enschede
Mooie schoen en een snelle levering
Erik
Elburg
Deze site biedt mogelijkheid tot laatste momenten van bestellen en volgende dag verzenden. M’n bestelling kwam snel binnen en was goed geleverd wel jammer van de verzendkosten. Met mijn product ben ik blij mee, was onbeschadigd en juiste maat.
PassaVolleybal
Rianne
Haren
Heel behulpzaam en goed opgepakt met betrokkenheid van de betreffende medewerker van de klantenservice. In eerste instantie ging er iets mis maar dat heeft ze goed opgelost!
J
Veldhoven
Gesproken met Roos. Telefonisch gaf ze aan mij een e-mail te sturen, dit heeft ze gedaan. Op dit moment zijn wij nog in afwachting van de partij die de giftcards uitgeven. Ook hierover heeft ze mij op de hoogte gesteld. Vriendelijk en duidelijk. Uitzonderlijk voor deze tijd. Ga zo door!
Joost
Utrecht
Snelle levering.
PassaHandbal
Maria
Bakel
Kwam snel binnen en zag er allemaal netjes uit
Cas
De Meern
Ben plezierig en behulpzaam telefonisch geholpen . Het lukte me niet via mail te bestellen maar dankzij telefonische hulp mij WK hockey-shirts voor de kids op tijd ontvangen. Hartelijk dank hierboor.
D Devillers-Coppens
Roosendaal
Goede surves. Snel bezorgd en de kwaliteit is top
Rowena
Westervoort
Fijne comunicati
Lian
Roosendaal
Mijn pakketje was echt supersnel geleverd Was ook super blij met de kortingscode 10/10
Anne-Sophie
Vleuten
Goede ervaring!
Valeska
Leidschendam
Zondag een bestelling gedaan en maandag ochtend al geleverd echt super snelle bezorging!
Diana
Leiden
Besteld omdat het de volgende werkdag geleverd zou worden. Door vertraging (wel netjes over geïnformeerd) was dit niet zo. Daarom scheenbeschermers geretourneerd (hadden we zelf al gekocht) maar wel verantwoordelijk voor de retourkosten. Vind ik geen service.
Kraakman
Alkmaar
Makkelijke site, en de bestelling kwam snel aan. blij met de keuze voor passasports!
PassaPadel
karlijn
Amsterdam
Is nu 8 dagen geleden, nog geen pakket gezien
PassaVolleybal
Wieneke Waarle
Amsterdam
Goed online advies, gemakkelijk bestellen, duidelijke afhandeling in de webshop, volgende dag in huis!
PassaPadel
patrick
DEN HOORN ZH
Super snelle levering
Kischan
Best
Altijd ruime keus in handbalschoenen. Prijskwaliteit verhouding is goed. Snelle levering
PassaHandbal
Patricia
Voorschoten
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce