Goed is gewoon goed, dat mag best gezegd worden.
snelle levering, alles was in orde
Ik ben er erg tevreden er mee en het maakt mij goed uitzicht op het leven heb
kan alles kunnen vinden
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling, we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website. Tot ziens op onze website.
Mooie handbal op internet gevonden bij PassaSports.nl en bestelt. Snelle levering, dus helemaal perfect.
Snel en efficiënt.
Breed aanbod en betrouwbare producten, levering én service!
Hallo, Bedankt voor deze mooie review! We doen ons best het voor onze klanten zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Fijn om deze bevestiging te ontvangen! We zien je graag snel bij ons terug!
Veel te last geleverd als dinsdag beloofd en toegezegd wordt tijdens de bestelling moet je niet een donderdag afleveren Na tel. contact wordt dan gezegd dat de vervoerder het veel te druk heeft daar heb ik niks mee te maken ala ik vervoerder contact wordt daar gezegd dat het pakket veel te laat is aangeleverd
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Ik begrijp uiteraard dat het heel vervelend is als je bestelling later geleverd wordt dan is beloofd. Helaas is het wel zo dat door het storten van het vakantiegeld in Nederland in combinatie met het Pinksterweekend, heeft DHL een achterstand gehad in het verwerken van de zendingen. Het klopt inderdaad dat de track en trace dan aangeeft dat het pakket nog niet is ontvangen of is verwerkt door DHL omdat het pakket nog geen daadwerkelijke scan heeft gehad in het netwerk van DHL. Hier hadden zij helaas een achterstand in namelijk. We zijn hier door DHL niet tijdig over geïnformeerd waardoor wij de klanten niet hebben kunnen berichten. Mijn excuses daarvoor! Ik snap uiteraard dat het vervelend is dat je bestelling later komt, maar helaas hebben wij als PassaSports hier weinig invloed op. Ik zal je feedback zeker delen met de verantwoordelijke binnen ons bedrijf zodat we dit nogmaals met DHL kunnen oppakken. Ik hoop dat je bestelling ondanks dat deze te laat is geleverd, toch erg goed bevalt en dat het setje het komend WK veel gedragen zal worden. Nogmaals mijn excuses voor de te late levering.
Passa Running heeft een brede keus aan artikelen tegen scherpe prijzen. De levering vond plaats binnen 2 dagen.
Fijne webshop en voor 21:30 besteld is ook echt de volgende dag in huis!
Wordt snel verzonden. Kwaliteit geleverde shirts is prima.
Geweldige en super snelle service, en bovenal: mooie producten!
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen we zeer. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop. Veel plezier met je aankoop, fijne dag!
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Passasport. De website is heel duidelijk en de levering is eveneens goed en snel verlopen.
Overzichtelijk en snel geleverd
Goeie deals, snelle levering, en blij met de spullen.
Hi , We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij ons! We waarderen de tijd en moeite die je hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot snel!
Snelle levering, mooi shirt. Positief
Mijn bestelling is echter nooit bij mij terecht gekomen. Ik kreeg van DHL een mededeling dat het pakketje was afgehaald, terwijl het nooit bij het afhaalpunt is bezorgd. Vervolgens krijg ik een bericht van PassaSports dat het pakketje is geretourneerd en dat ik mijn geld terug krijg. Vreemd...
Goede website en super snelle levering, keurig verpakt. Top.
Mooie trainingsbroek een prima pasvorm zelfs de lengte was in één keer goed.
Dit is de tweede keer dat ik hier besteld heb en ze hebben mij niet teleurgesteld. De artikelen zijn precies zoals ze op de site staan en de service is zoals ze beloven. M.a..w. ik ga hier zeker weer naartoe wanneer ik wat nodig heb.
met een ruime keuze en goede kwaliteit voldoen zij aan eisen die tenniskleding in zich dient te hebben om vrij en lekker te kunnen spelen. De pasvorm is excellent en de verzending van de sportkleding zorgt voor een snelle levering, waardoor je snel in je nieuwe outfit op de baan kunt staan TOP
Heb 2 paar schoenen besteld, 2 verschillende maten. Bij retour aanmelden 1 schoen teruggestuurd met als reden verkeerde maat. Bij deze keuze kreeg ik kortingscode voor nieuwe schoenen te bestellen zodat ik geen verzendkosten zou hoeven betalen. Dit had ik echter niet nodig, maar voor een volgende keer weet ik dit nu.
Mooie prijs op schoenen van vorig jaar, snelle levering!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate