Filtre

Online aankopen met een perfecte service.

Alle keren dat wij bij HockeyDirect besteld hebben, is er altijd snel geleverd en is er de mogelijkheid om op korte termijn de artikelen op te halen. Daarnaast is de service uitstekend en bij vragen omtrent een product wordt er altijd de tijd genomen om deze te beantwoorden. Door de grote keuze, de uitstekende service en goede prijzen is dit voor onze familie de plek om al onze artikelen te bestellen.

Zeer goede service

Zeer goede communicatie en snel geleverd, ookbomruilen gong oerfect

Meerdere aankopen gedaan en ALTIJD perfect.

Al mijn aankopen zijn altijd naar mijn volle tevredenheid geleverd en voldoen aan alle kanten. De service bij een eventuele retour of ruiling is ook top.

Snelle goede levering

Veel keus op de site en snelle levering van goede spullen

Mijn zoon is gek op Juventus en in het bijzonder op Ronaldo. Tenue uitgezocht en super snel geleverd!

Er was iets mis met 1 besteld item en ik ben zeer goed en snel geholpen met het oplossen. Verzending snel en ook retouren worden snel verwerkt.

Geweldige tennisschoenen

Had de laatste tijd 3 paar schoenen gekocht, maar in gebruik echt slecht, nu weer terug naar nike en ben helemaal tevreden, heb geen pijn meer, lijken wel pantoffeltjes

Klantvriendelijk

Ik moest een artikel omruilen, maar de nieuwe gewenste maat was niet op voorraad. Er is goed meegedacht en ik kon het artikel alsnog ruilen. Dit alles in enkele minuten.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Zowel ophalen als thuis laten leveren goed bevallen. Prima kwaliteit artikelen, ruime keuze.

Super service!!

-Snelle levering -fijn contact over retour (ruiling) -goed op de hoogte gehouden via mail. -retour ruiling ook binnen 2 werkdagen binnen.

Snelle en goeie service, krijg duidelijk en optijd de mailtjes.

Perfect..

Perfect...hele snelle levering!!!maat alles klopt zoals het hoort....heel blij mee...

perfect

service is goed en snel en vind de site ook duidelijk. De broeken van Sjeng sport zitten ook al gegoten.

Mijn zoon was zo blij met zijn trainingspak en aangezien we veel binnen zitten en zelf sport en niet op de club zoekt hij al naar nog een mooi trainingspak

Super service!!

Heb al meerdere keren kleding besteld. Krijg het altijd binnen een week en is heel gemakkelijk te retourneren.

Ik ben heel blij met de handelingen die jullie maken. Als ik iets bestel komt het snel aan en als het product niet past dan retourneer ik het en krijg ik vrij snel mijn geld terug. Ik raad het aan om bij voetbal direct te bestellen.

Na een bestelling krijg ik 20 % kortingsbon! Geef die dan gelijk!

Na een bestelling krijg ik 20 % kortingsbon! Geef die dan gelijk!

Waanzinnig goede service!!!!

Al meerdere keren bij Hockey direct besteld en steeds valt mij de fantastisch goede service op! Echt een aanrader!!!

Goed en snel verzenden

Snel en eerlijke goed servies

Supersnelle levering. Zelfs een dag eerder geleverd dan aangegeven stond:) Onze zoon loopt al blij in zn nieuwe broek en op zijn nieuwe schoenen.

Duidelijk goed en snel

Supersnelle verzending en goed op De hoogte gehouden Top!

Wat een top kwaliteit

Had natuurlijk keepershandschoenen plus 3/4 broek en de kwaliteit is fantastisch. Hoop kans te maken op de 100 euro shop tegoed. Wil namelijk ook nog een voetbaltas/rugzak erbij toevoegen en dat zou het makkelijk maken met de 100euro shop te goed.

Alles was top

Ik raad echt iedereen aan. Traingspak besteld binnen paar dagen binnen Maar paste helaas niet kon gelijk omruilen Dus goed bedrijf met top service

Het is telkens een genot om op de site je te verlekkeren & te kopen.

Ik ben uiterst tevreden met Tennis Direct. De kwaliteit van de producten als ook het leveren ervan. We bezoeken wekelijks de site.

Het was erg goed en ik ga er zeker vaker wat bestelleb

De site werkte goed en het pakketje kwam snel aan. Een goede service dus!!

Kiyoh Anmeldelser