Filtre

Perfekt

Ik had absoluut advies nodig bij de keuze van schoenen en broek. Een medewerker aan de telefoon nam uitvoerig de tijd om me geduldig te helpen. Zeer positieve ervaring.

Goede snelle levering

Na bestelling een goede en snelle levering. Qua prijs kwaliteit 10/10

Verrassend snelle levering

Bestellen online was verrassend eenvoudig, levering snel en op afgesproken tijd. Product prima verpakt

Alles top geregeld

Goede omschrijving artikelen

Duidelijk en wel omschreven artikelen, goede foto's voor beeldvorming. Ontvangen artikelen kwamen helemaal overeen met de beschrijving. Zeer snelle levering

Kundig en snel

Zeer behulpzaam via de telefoon. Ruim assortiment, zeer snelle levering.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Voor mij de eerste bestelling bij de hardloopshop. Dit is goed bevallen!! Fijne en goede kwaliteit hardloopkleding en snel geleverd. Zou hier zo weer wat bestellen.

Snelle bezorging!

Zeer snelle bezorging. Mooie schoenen van, naar wens.

Optimale service, snelle levering en correcte betalings mogelijkheden.

In het weekend besteld en direct daarna geleverd! Super!

Prima keuze, snelle verzending

Geen problemen

Van bestelling tot levering verliep alles vlot.

Al een paar keer besteld en telkens goed afgeleverd.

Snel en correcte levering.

Snelle Levering

Makkelijk en snel

was een verjaardagskado op korte termijn ;-)

Nette levering, voor gewenste product met een goede prijs

Nette levering, scherpe prijs met het product wat besteld is. Ik kom hier zeker terug.

Correcte levering

Op tijd en netjes geleverd

De spullen waren netjes verpakt en zijn precies als op de site

Goeie service

Snelle levering, niks op aan te merken.

Gewoon goed

Alles goed gegaan, snel geholpen!

Prima service & goed functionerend retoursysteem

Prima service & goed functionerend retoursysteem

Meer dan perfect!

Ik had een vraag over een item. Gebeld, en de dame aan de telefoon heeft samen met mij zelfs de Nike website, en in het systeem gecheckt om er zeker van te zijn dat ik m’n goede order had! Dit noem ik pas de klant echt helpen! Het was de eerste keer dat ik hier bestelde maar zeker niet de laatste! Wat een topservice!!!

Snelle levering - Goede Kwaliteit

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had. De sokken die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit - en gaan makkelijk over de scheenbeschermers heen. Levering was snel.

Eenvoud, gemak en snelheid

Website gemakkelijk te hanteren eenvoudig bestel en afreken proces en daarnaast snelle levering. Kortom toppie

Snel en goed

De bestelling kwam heel snel. Met de maattabel was het eenvoudig om de goede schoenen te bepalen.

Kiyoh Anmeldelser