Helemaal prima!

Snelle levering, goede producten!

Binnen 24 uur in huis, top kwaliteit

Binnen 24 uur in huis, top kwaliteit!! Voetbaldirect ruikt, voelt en is voetbal zo als je wil voelen!! Elk product dat we bestellen bij voetbaldirect maakt on blij!!

Snel in huis, goed product

Duidelijke website, vlotte levering

Producten goed in categorieen ingedeeld, daardoor snel te vinden. Vlotte levering.

Snelle levering en goed product

Goed product

Topper

Snel geleverd stick zoals op de foto. Perfect

Zeer snelle levering

Snel geleverd.

Goed en snel geleverd. Zeer tevreden.

Alles uitstekend.

Zoals vermeld in titel.

Snel

keurig op de afgesproken dag bezorgd.

Webshop die doet zoals het hoort

Vlot, efficient en duidelijk

Top spul en snel

No joke.. gewoon goed

Snel opgestuurd

Snelle levering!

De artikelen zijn snel geleverd. Ze komen dus na wat op hun website staat. Top!

Hele fijne site met onwijs veel producten. Fijne duidelijke info bij de producten en een snelle levering!! Zeker coor herhaling vatbaar!!

Supersnelle levering!

Op zondagmiddag een handbal besteld zodat onze dochter haar nieuwe sport kan oefenen. Maandagochtend ak geleverd! Heel fijn..

Super snelle verzending, en goed omschreven producten.

Super snelle verzending, en goed omschreven producten.

Super service en uitstekende producten

Wat een prachtig voetbalpakje: goede kwaliteit en snel geleverd. Er ontbrak iets; opgebeld en aangegeven dat we het nodig hebben voor Sinterklaas. Ze hebben alles op alles gezet om dat te laten slagen, en dat is gelukt!! Echt top!

Mooi product

Goed product en snelle levering. Bedrukking had slordige plekjes veroorzaakt die we zelf hebben moeten verwijderen.

snelle levering en netjes verpakt

onze bestelling werd snel geleverd, netjes verpakt.

Artikel snel in huis.Top.

Goede service!

Beste kortingen & snelste levering!

Elke levering correct verpakt en snel verzonden

Er waren wat problemen met de levering door PostNL. Hier melding van gemaakt en daar werd binnen 24 uur keurig op gereageerd! Probleem opgelost en pakket ontvangen.

Duidelijk advies en snelle levering

Ik vond het fijn dat jullie aangeven wat jullie zelf adviseren. Na bestellen had ik mijn spullen snel binnen. Goede service!

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen