Snelle levering, leuke prijs voor een nieuwe maat bal

Mijn zoontje had een grotere maat bal nodig. Bij jullie is er veel keus, voor mooie prijzen en snel geleverd.

De volgende dag mijn aankopen al in huis! Top geregeld!

Kniebeschermers zijn top voor mijn dochter

Zijn zeer blij met kniebeschermers voor mijn dochter,product zoals verwacht

Gewoon goed

Mooie aanschafprijzen. Ik heb 3 artikelen die op voorraad waren op zondag middag besteld en kon ze maandagmiddag al ophalen bij het postnl pakketpunt.

Helemaal Top!!!

Leuke aanbiedingen. De perfecte spullen voor het korfbal. Snel geleverd!!

doen wat ze beloven

doen we ze beloven

Snelle goede service

Uitstekende snelle service

Ruime keuze in producten en toen er geen retour formulier was bijgevoegd werd dit razendsnel opgelost, top!

Aanrader!

Bestelling verliep snel en soepel, zeer tevreden

vragen werden snel beantwoord- geen klachten

Mooie sleeve!

Mijn dochter is ‘over the moon’! Ze passen perfect; ze baalt dat de traint en competitie nu stil ligt.

Korfbalshop is een goede webwinkel.

De korfbalschoenen zijn snel geleverd. Goed verpakt. Schoenen goede prijs en naar tevredenheid.

Goede aanbieding en netje geleverd

Ook voor de lange man!

Prima spullen! Ook voor de lange man.

Erg goede verzorging van de bestelling

Erg snel bezorgd was voor Sinterklaas cadeau erg fijn!

Prima product, op tijd geleverd

Conform afspraak geleverd. Prima

Nou het was een super snelle bestelling. Zaterdag besteld en zondag geleverd. We zijn blij dat we nu veilig kunnen wandelen.

doen wat ze beloven

Alles volgens naar verlopen

Snelle verzending en goede prijzen

Op Zaterdag besteld tijdens black friday en op zondag geleverd. Ze hebben een prima assortiment.

Snel en correcte levering

Helemaal zoals de omschrijving vermelde. Top

alles vlot verlopen

aantrekkelijke prijzen, correcte afhandeling, snelle verzending: top!

Prima product, snel geleverd

Ben blij met het product. Mooie aanbieding. Snel geleverd!

Kwaliteits producten, snelle levering en goede services

Volleybalschoenen waren net te krap, binnen paar dagen juiste maat opgestuurd gekregen.

Super snelle levering, goed product

Goede website met duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering, kortom een aanrader!

Snelle en correcte levering

Super snelle en correcte levering

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen