Fijne service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Subliem, snel en altijd tevreden

Word altijd snel verstuurd en bezorgt, vaak leuke kortingscodes en sales. Zeker de moeite om Member te worden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Professioneel, snel en groot assortiment

Goeie ervaring door de juiste info bij de producten, snelle levering met duidelijke mails en goeie service.

Gemakkelijk thuis ontvangen en een uur later op de baan ermee

Zo dus!

Steeds tijdig geleverd en indien het niet mogelijk zou zijn wordt ik hier steeds direct op de hoogte van gehouden. Top !!!

Uitstekende service

Ik bestel al jaren bij TennisDirect, en ben nog nooit teleurgesteld. Bij de laatste bestelling was er een shirt zoek, maar bleek onder in de schoenendoos te zitten. Dit is niet zo handig omdat ik eerst dacht dat het item miste. Voor de rest altijd keurig snelle afhandeling.

Super goed

Bezorging was vertraagd door PostNL. Ondanks dat was de levering super snel en kwam het in goed staat aan. De kwaliteit van de schoenen die ik had gekocht is zoals je mag verwachten van adidas.

Ik ben Fan!

Goede betaalbare spullen en snelle levering

Goede service met genoeg aanbod.

Genoeg aanbod op de site om een bewuste keuze te maken. Voetbalschoenen waren binnen één dag binnen. Ander paar nog geretourneerd, wat ook allemaal goed verlopen is.

Prefect snel geleverd

Eerste keer dat ik bij jullie een bestelling plaatsen, had fout lever adres in gevuld en telefonisch hebben jullie dat meteen aangepast helemaal top

Dank voor de stipte levering en voortreffelijke service bij omruiling.

Zeer positief, zeker een aanrader voor elke tennisfan die een nieuwe outfit wil bestellen. Tot de volgende !!!!!!

Helemaal tevreden

Helemaal geweldig

Alles Prima.

Prima kwalitijd. Snel bezorgd.

Mijn nummer 1 voor tennis uitrusting

Veel keuze, gedetailleerde beschrijvingen, interessante promo's en vlotte levering. TennisDirect = best in class !

Alles zeer goed en duidelijk. Leuke site om leuke dingetjes te shoppen…

Super goede service!

Mooie kleding gekocht. Snel geleverd en goede prijs.

Hele snelle en goede levering ben er heel blij mee! Zeker een aanrader

Goede en snelle service, i like it

Mijn pakket kwam veel sneller aan dan ik had gedacht (binnen 2 dagen ipv 3-5) wat ik wel fijn vond. Verder ging het retourneren wel wat trager maar ik heb geen klachten ik vind het goed.

Ik heb meer besteld bij tennisdirect en altijd op tijd geleverd .als he vragen hebt over een artikel krijg je goed advies

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik vind de site heel prettig. Je zit makkelijk bij de categorie waar je wilt zijn. De kleding draagt heel fijn en heeft goede kwaliteit.

Super snelle service!

Mooie indian maharadja hoodie voor mijn dochter besteld. Voor een leuke prijs. Scheelde de helft met camping sport de wit in Schijndel! Bedankt hij paste perfect.

Goede en snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Gewoon ideaal.

Prima geregeld

Top, snelle levering

super

snel geleverd

Goede, vlotte en overzichtelijke e-commerce.

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Groot aanbod binnen het gekozen segment. Overzichtelijk en vlotte communicatie. Bestelling werd geplaatst en onmiddellijk per email bericht dat de bestelling goed ontvangen was en klaar gemaakt werd voor levering met vermelding door wie het pakket zou worden geleverd en de te verwachten leveringstermijn. Prima, alles zeer goed verlopen en aangekocht product voldeed aan mijn verwachting. Een tevreden klant.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen