Supersnelle vriendelijke service

Supersnelle vriendelijke service.

top

zeer snel geleverd en correct

Goede regeling om van maat te wisselen

Snelle levering en kwaliteitsvol product

Ondanks coronacrisis volgende dag in huis! En topproduct, perfecte kwaliteit.

Snelle levering en super klantvriendelijk

Deel was niet op voorraad, mail gestuurd en deel levering gekregen, waardoor ik toch de volgende dag mijn nieuwe schoenen had!

Snelle en correcte levering. Kwalitatief. Zeer tevreden.

De eerste keer dat ik met Sportshop werk, maar ik ben heel tevreden door hun correcte en snelle levering.

Product niet naar wens

2 paar sokken van asics in 1 sok zit een gat slecht contact te krijgen met de site

Snel en goed

Snelle levering fijn product! Wel lastig dat je een retourbon moet printen, moest nl maatje kleiner hebben.

Ideaal... Op tweede dag thuis

Ik heb om 20 u mijn ball gekocht en tweede dag om 11 u kreeg ik dat in mijn huis.

Tevreden

Goede en snelle service

Goede sokken en snelle levering

uitgebreid assortiment, snelle en correcte afhandeling/levering

Ruim aanbod van handbal-gerelateerde artikelen (kleding, ballen, schoenen, accessoires, etc), goede service, snalle en correcte levering

Geweldige service

Binnen 12 uur besteld en afgeleverd, ja wat kun je nog meer wensen.

Snel en goed

Supersnel geleverd en ook nog eens voor de beste prijs. After pay lekker passen en dan betalen Supergoed!!!

Zeer goede ervaringen mee.

Altijd snelle levering, goede service en veel keus.

Pakje werd niet geleverd door post.nl maar ze hebben er alles aan gedaan om het toch geleverd te krijgen. Met een positief resultaat.

Goede producten en goed geleverd.

Goede producten en goed geleverd.

Een hardloopschoen....

Ik schrijf een review omdat ik gespamt word met de 'schrijf een review' mail. Tip om dit aan te passen naar een keer een mail misschien..

Goede site en snel correct geleverd

perfecte schoen lekker breed

Oogt en voelt als een stugge schoen vanaf buitenkant maar loopt heerlijk weinig last van botten en spieren daarom heb ik uiteindelijk voor deze schoen gekozen

Snel geleverd en een gedeelte retour gestuurd is ook weer snel afgehandeld

Top en snel afgehandeld

Top snel afgehandeld

Hele snelle levering, volgende dag al binnen. Schoenen passen uitstekend.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen