Prima levering

Prima levering

Snel en zorgvuldig

Op de website is het makkelijk winkelen. De producten hebben een duidelijke omschrijving en een scherpe prijs. Het is eenvoudig om te bestellen en de levering is supersnel.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Mijn oude schoenen opnieuw besteld bij Hardloopshop. Ging eenvoudig, handig!

Prima ervaring, bezorging zou wat sneller mogen

Prima webshop, bestelling ging goed/eenvoudig. Product was zoals omschreven. Wel jammer dat bezorgen bijna een week was. Ipv volgende dag zoals bij concurentie

Toppie

Ondanks de coronatijd toch lekker snel geleverd ik zeg toppie.

perfect en zeer snel afgehandelt

s'avonds om 20u besteld en s'anderendaags om 13u al geleverd beste prijs op internet voor mijn loopshoenen

Snelle service en netjes geleverd

Product werd snel geleverd ondanks mogelijke vertragingen door corona.

Prima, snelle levering!

Leuk m weer eens een bal door de 'mand' te gooien!

Nooit meer

3. Retourneren vanuit België Gratis retourneren is niet mogelijk vanuit België. Retour zenden vanuit België kan naar het volgende adres: Kuipersweg 37 3449JA Woerden

Top, zelfs in Corona tijden!

Top, zelfs in Corona tijden!

Uitstekende ervaring

Kocht een flipbelt en wat een super product. Je kan je sleutels en telefoon goed meenemen met hardlopen. Beter dan een band om je arm. Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en top schoenen

Hele snelle levering, echt de andere dag!

Makkelijke website en bestelprocedure. Snelle levering en goed hierover op de hoogte gehouden. Product is prima

Super snelle levering, zelfs in Corona tijden! Top

Snelle levering, top!

Goede klantenservice

Mijn volleybal was lek, maar ik heb gelukkig een nieuwe volleybal ontvangen.

Uitstekend!!!

Super scherpe prijs, hele snelle levering. Top organisatie!

zeer tevreden

snelle levering, en super uitleg voor de loopschoenen,

Snel, fijne filters op de website om schoenen te filteren

Snel bezorgd, lekkere filters om zo gericht schoenen te zoeken voor bijv overproneren

Ben blij met mijn schoenen.Ze zijn goed bereikbaar en de verzending was supersnel.

Super snel en zeker in deze Coronatijd.

Goede kwaliteit schoenen met een lage prijs en super snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Dinsdag besteld en woensdag in huis ondanks de Corona tijd. Echt top!! Hier ga ik zeker weer bestellen!

Geweldig product. Geweldige bezorging. Online omgeving kan een opfrisbeurt gebruiken.

Geweldig product. Razendsnelle bezorging. Online omgeving kan een opfrisbeurt gebruiken.

Snelle levering en prettige omgang met rtouren

Had schoenen besteld, maar die waren te klein. Die retour sturen was heel makkelijk.

Easy to navigate website,m great selection of running shoes and superfast service. Ordered in the afternoon next day delivered. This overexceeded our expectations in these difficult covid times. Well done we'll be back!

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen