perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle verzending (zoals beloofd binnen een dag) en scherpe aanbiedingen. Ik bestel hier zeker vaker!</p>

slechter dan verwacht

<b>Verbeterpunten</b><p>Website/ voorraad beter bijhouden. Mijn bestelling bleek niet voorradig. Kan natuurlijk gebeuren, maar liever niet nadat je eerst al wel betaald hebt.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Denkt ook mee met lokale belangen. Verder snelle en correcte afhandeling bestellingen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Alles is perfect volgens afspraak verlopen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en een prima prijs-kwaliteitsverhouding!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bijzonder snelle levering!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle service</p>

Score: 8

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede aanbiedingen zeer snelle levering gratis sample hand geschreven bedankje voor de bestelling</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb het ZO SNEL gekregen, ik dacht dat ik weer één week moest wachten net als bij sommige andere bedrijven maar ik ben er zéér tevredeb over! Het was dubbel verpakt en ik heb alles heel gekregen wat ik nodig had! Bedankt sportshop!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Jullie zouden jullie assortiment een beetje kunnen uitbreiden want sommige sporten hebben jullie niet op jullie website, dat is het enigste minpuntje.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling, prima service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke site Goede prijzen Snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Pakketje mooi op tijd geleverd. Sportschoenen voldoen ook aan alle verwachtingen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Altijd snelle en goede leveringen.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede snelle levering, product was netjes verpakt.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijk goede producten voor een hele goede prijs en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd</p>

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>- betere, efficiëntere klantenservice - snellere reactie bij problemen - oplossing aanbieden bij problemen (die heb ik nog altijd niet gehad) - mails meteen versturen - ...</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Een gebruiksvriendelijke(web)shop. Snelle service. Helemaal goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en zoals beloofd.</p>

Score: 10

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen