Is top geleverd

Helemaal goed, ik ben niet van de het online kopen, maar in dat geval kon het niet anders Prima service

Duidelijke site, snelle levering

Breed assortiment, fijne site, snelle levering

Snelle levering, goede sale

Vaak volgende dag of erna al geleverd. Items in sale die bij andere nog volle prijs zijn.

Altijd ruime keuze en snelle levering

Top om van de meeste merken ruime keuze te hebben en bijna altijd alles op voorraad. Altijd snelle levering, zeker aan te raden!

De knielappen passen als gegoten. Op 2 dagen waren deze afgeleverd in het postpunt in België. Eerste maal dat ik bij jullie besteld had, voor herhaling vatbaar.

Goede sportbeha, goede service

Superfijne sportbeha van pure lime. Zit goed en stevig met hardlopen en verschuift niet. Goede service snelle levering.

Goede kwaliteit

De kleding is naar onze mening van goede kwaliteit. Vervelende is dat je soms 10 items moet bekijken en erachterkomen dat ze er niet in je maat meer zijn.

3 keer de verkeerde maat ontvangen

Helaas 3 keer de verkeerde maat ontvangen. Retourverwerking duurt heel erg lang. Van slechts 1 bestelling een bericht gehad nadat het al een week binnen was volgens PostNL. Klantenservice reageert laat of niet. Nu na nog een week nog steeds geen terugbetaling. De rest van de bestellingen moet ik maar afwachten.

Goed en snel.

Zeer betrouwbare en snelle service. Alles prima geregeld conform bestelling.

Producten top! Klantvriendelijkheid klantenservice zou veel beter kunnen!

Behoorlijke orders geplaatst de afgelopen maand. Helaas ging het mis met de tenaamstelling op een factuur. Het is blijkbaar niet mogelijk om na een bestelling, een factuur adres te wijzigen. Een typefout kan iedereen een keer maken. Dat de enige manier om dit te herstellen is, een bestelling retour te sturen en opnieuw te bestellen met de juiste factuur gegevens..... Niet erg bewust met het milieu bezig, onnodige kosten maken en zeker niet klantvriendelijk. Vond het ook heel onbeleefd dat de heer in kwestie continu door mij heen praatte. Aangezien de producten verder prima zijn, zal ik wel blijven bestellen bij Hockey Direct.

zeer goed

zeer goed

Goede service, wel een omslachtige retourprocedure.

De producten waren prima. De service (via What's App) vond ik ook prettig. De retourprocedure zou wat makkelijker mogen. Ik moest een heel formulier invullen, terwijl je met mijn ordernummer alle gegevens hebt.

Goede snelle levering

Goede en duidelijke site en snelle levering

Helemaal Top!

Alles volgens afspraak en lage prijs, ga zo door!!

Ik wacht alleen nog op de terugbetaling van mijn retourzending (week geleden terug gestuurd)

Gewoon goed zonder poespas

Al meerdere keren besteld bij Tennis Direct. Goed spul, goede sale en geen problemen met ruilen en retourneren.

Goed en snel geleverd.

Topservice

Nice

Prima service, zeer ruim assortiment én goede prijzen

De webwinkel heeft een zeer ruim assortiment, veel ook echt op voorraad en is snel met leveren. Daarom komen wij voor het gezin vaak hockeyspullen via Hockeydirect.

Aanrader!

Goede kwaliteit, super snelle verzending.

Snelle service, goede schoenen

Zowel de bestelling als de retour was zeer snel verwerkt. Enmijn zoon heeft mooie zaal voetbalschoenen

Heb geen bevestiging per mail gehad

Slechte communicatie

zeer snelle en vlotte afhandeling

goede kwaliteit snelle levering goede snel ragerende klanten service

heb meteen nog een trainingspak besteld

Goede service en fijne online winkel ga hier zeker nog vaker bestellen

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.