Als altijd perfect

Snelle levering en product, trainingspak, exact als afgebeeld en beschreven. Scherpe aanbieding met de volledige service

Gisteren besteld, vandaag in huis. Top service...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed assortiment en snelle bezorging.

Goed assortiment en snelle bezorging.

Vlotte service.

Ruime keuze aan artikelen. Vlotte afhandeling.

Snelle en correcte levering

X

Altijd goed!

Snelle levering, klant- en gebruikersvriendelijke website, veel keus

Super service

Goede spullen voor een goede prijs en een hele fijne en behulpzame klantenservice.

Beschadiging racket

Ik heb al meerdere dingen besteld bij jullie en nooit echt een probleem gehad. De racket die ik nu bestelde was licht beschadigd, waardoor ik deze terugstuurde.

Veel keus, goede prijzen en zeer snel geleverd

Mijn postpakket is nog steeds niet aangekomen, ook na mail geen communicatie

Mijn postpakket is nog steeds niet aangekomen, ook na mail geen communicatie

Een goed en mooi shirt besteld, snel en correct geleverd.

Heel overzichtelijk allemaal en super dat het zo snel geleverd kan worden.

Fast shipping and competitive prices. Thank you!

Mooie korting en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Schoenen teruggestuurd

Schoenen teruggestuurd maar nog niks gehoord van ontvangst. Kunnen wel binnen 1 dag versturen maar niks snel verwerken.

Mooie voetbalschoenen voor mijn zoon

Mooie voetbalschoenen voor mijn zoon en ze waren nu mooi afgeprijsd. Hij kan weer heel wat meters en doelpunten maken. Snelle levering

zeer tevreden bestelling kwam op tijd en goederen perfect

goederen zijn ok zoals besteld

Alles is goed

Allez is goed

goede site

kon redelijk goed mijn weg op de website vinden , prijzen waren acceptabel en goede omschrijvingen van het artikel

Snelle en zeer goede service!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Voetbal Direct. Aanrader!

Super snelle levering en goede kortingen op top merken

Makkelijke filters, super kortingen op talrijke merken. Snelle levering top service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De bestelde schoenen werden de andere dag al geleverd.

Super ervaring

Top service. Test rackets ontvangen. Teruggestuurd en binnen 1 dag nieuwe racket binnen. De kortingscode werkte niet maar slsnog goed geregeld door terugboeking.

prima afgerond

ruim assortiment en bestellen is eenvoudig. Snelle levering!

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.