Mooie hardloopschoenen gekocht bij PassaSports, waren de volgende dag al bezorgd! Snelle levering.

• Geshopt op PassaRunning

Goeie service en fijne schoenen!

Met name ook qua pasvorm op de site, heel handig om de juiste schoenmaat in 1x te vinden, mijn nieuwe Padelschoenen bevallen prima!

• Geshopt op PassaPadel

Niks bestellen bij hun .Spullen worden niet bezorgt

Ik heb geen pakketje mogen ontvangen .Ook niet bij het gewenste afhaalpunt.DHL trackingcode blijft staan op INTERN EVENT - Pakket nog niet gereed voor ophalen op DHL ServicePoint.....Vrijdag aflevermoment en nu al maandag en nog niets ontvangen.Word er een onderzoek opgestart waar je nooit wat op hoort.DHL geeft niet thuis ....En ik heb de bestelling niet en ben het geld kwijt .Hier bestel ik niks meer !!

Super service

Goede aanbieding en snel geleverd!

Snelle levering, goed product

Prima ervaring. Besteld, snel geleverd. Product zoals omschreven. Zeer tevreden.

• Geshopt op PassaPadel

Op voorraad .....

Op zoek naar frictie creme van Sportsbalsem voor mijn gevoelige kont op het racefietzadel...overal niet meer verkrijgbaar...wel bij jullie heb ze alle drie maar gekocht!!!!!!! binnen dag in huis dus fietsen maar dacht ik! Dank u voor snelle levering!!!! Hopelijk ooit weer op vooraad????

• Geshopt op PassaHockey

Snelle levering van ons gekozen product.

Mooie kleding Bjorn Borg Snelle levering

Goede service, groot aanbod

Snel, correct, efficiente levering en retouneer service.

• Geshopt op PassaTennis

Snelle levering, goed product.

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering, en veel keuze voor een goede prijs.

• Geshopt op PassaHandbal

Geen terugbetaling ontvangen van retour gestuurde goederen

Uiterst onprettig als men niet eens de moeite neemt om een update te geven wanneer mijn terugbetaling zal plaatsvinden.

• Geshopt op PassaVoetbal

Informeren, kiezen, betalen, gebruiken. Lekker makkelijk

Het uitgebreide aanbod op de website, en als je het nodig hebt; de goede hulp in de winkel helpen mij iedere keer om tot de juiste keuze te komen. Deze keer de vervanging van een paar hardloopschoenen met eenzelfde paar. Ik had het geluk dat er een aanbieding was, dus in dit geval niet alleen een goed product maar ook nog voor een prijs die ik nergens anders gevonden heb.

Positief

Goedemorgen, Ik ben heel respectvol en positief geholpen in de afhandeling van mijn schoenen die kapot waren. Er was geen enkele discussie (wat vaak wel bij andere webshops wel het geval is) over de schade die is ontstaan.

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering, ruime keuze, eerlijke prijs

Ik heb een paar Asics hardloopschoenen gekocht en ben er helemaal tevreden mee.

Goede service snelle levering

Mooie kleding goede prijzen snelle levering

Helemaal top

Super snelle levering dag 1 besteld en dag 2 geleverd. Precies zoals ze beloven

• Geshopt op PassaTennis

Bestelling naar verkeerde depot maar snel gecorrigeerd

In eerste instantie was het verkeerd verzonden maar is goed gekomen

Alles perfect

• Geshopt op PassaVoetbal

Superblij met mijn aankoop!

De levering was supersnel. De communicatie over de verzending was erg duidelijk en het pakketje was netjes ingepakt. Ik bestel hier de volgende keer zeker weer!

• Geshopt op PassaRunning

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Prima webshop

• Geshopt op PassaVoetbal

Van bestelling tot levering geweldig geserviced!

Via de website van Passaports kon ik gemakkelijk mijn bestelling plaatsen. Voor mijn zoons verjaardag had ik o.a. een gepersonaliseerd shirt besteld dat ik graag binnen een week wilde ontvangen. Binnen de gestelde tijd werd mijn bestelling afgeleverd, helaas met een kleine oneffenheid in het shirt waarvoor ik direct contact heb opgenomen. De klantenservice heeft dit uitstekend opgelost door direct een nieuw shirt te versturen dat ook nog eens binnen no time, en voor mij dus op tijd!, werd bezorgd. Mijn zoon is superblij met dit mooie shirt, en alle lof voor de geweldige service en snelheid waarmee jullie e.e.a. hebben geleverd en opgelost!

• Geshopt op PassaVoetbal

Goede service en snelle verzending. Dit had ik eerder moeten weten heel erg tevreden

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs, duidelijke site en voldoende maten op voorraad

Amazing

The delivery time was accurate and I got exactly what I wanted great job to the team involved.

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.