Score: 8

Snel en correcte service

Mooie website om te kunnen kiezen en elke twee jaar geniet ik weer volop van mijn nieuwe tennisschoenen.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle keurige levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling bij bestellen, retourneren en terugstorten!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

Score: 7

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, alles conform afspraak en verwachting</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het gratis product kon ik niet aan winkelwagen toevoegen. Met 1 telefoontje opgelost.</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en juiste levering. Veel keuze in handbal merken en producten.</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke en correcte prijsweergave snelle verzending</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen bemerkingen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De schoenen zouden pas in september worden geleverd, maar hebben ze veel vroeger afgeleverd. Netjes.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering Goede kwaliteit schoenen Goede communicatie</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede en snelle levering</p>

Snelle levering top prijs/qualiteit verhouding

Ik ben zeer tevreden met het snelle service en heb jullie al aan andere Tennissers verder door verwezen

Supersnel geleverd

Goeie prijs, snel geleverd. Netjes verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Vele merken en veel variatie in producten. Snelle levering en goede klantenservice.</p>

De beste van de beste

Het is allemaal heel goed gedaan ik kreeg alles netjes in een doos, alles was goed beschermt en ik zal al tijd voorraden om op tennisdirect te kopen

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede communicatie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alleen jammer dat ik de beloofde sokken (van Mizuno) niet gekregen heb.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Levert product af in afgesproken tijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De betalings bewijzen via een E gmail adres vesturen van hardloopshop in plaats van sport shop</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan geen opnoemen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Moeilijk om de juiste maat te kiezen!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs en uitstekende service en snelle levering ! Vrij veel mailing met allerhande acties ...</p>

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb bestelling gedaan maat 44,5 ik krijg 44 dus ben ik druk met alles weer terugsturen etc en heb nog niet wat ik zocht.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service bij retouren.</p>

Comentarios sobre el Kiyoh